"Кралицата на ромската музика Есма, која заедно со Влатко Лозановски задутре ќе ја претставува Македонија на изборот за песна на Евровизија, на големата сцена во Малме ќе излезе со гаќи облечени наопаку, открива таа за Вест. Есма била многу суеверна, па за среќа и против уроци, долната облека ќе ја облече наопаку. Покрај гаќите, суеверен ритуал на Есма ќе биде и лакиранињето на ноктите во 10 разлчни бои. За Вест открива дека купила скапа долна облека со Сваровски кристали. Повеќе детали за тоа како ќе изгледа Есма во Малме, можете да прочитате во утрешното издание на Вест" Морав Ова уште за објавување е господее Богами ако се разграка пак...
И на мене не ми се допаѓа песната на Србија. Песната е детска. Како да ќе пеат на Детска Евровизија. Песната на Данска не е нешто нај-нај, ама е најдобра од сите.
Мене па ниедна песна не ми се допаѓа , а од Данска баш ја слушнав - врска си нема И баш оваа година ниедна песна не се издвојува како хит како минатите години..
Добро, очито Европа на кавал се пали. А засвири кавалот - публиката во несевест. Ни малку автентична, тој делот на пејачката ме потсеќа на некоја песна од Наташа Бедингфилд. Најсериозно, презирам префорсирани песни, за *** не ја бива данскава песна. Баже Груевски со кавалчето да го пратиме, ќе се навлажни пола Европа.
ами се палат Hа кавал,иф ју ноу уат ај мин ЛИЛ ..... инаку добра е Данската, ја ја чекам Црногорската
Да се согласувам дека лошо ја отпеа ама сепак од овие сите мене најубава ми е. И ми се свиѓа и песната на Русија.
Оваа Данскава, изиграва некоја Тарзаница. Некои ги утнав, не ги слушав. Меѓутоа ми се допаѓа сега украинскава.
Воопшто не очекував ваков настан на Црна Гора. Многу здрвени беа, јас мислев поразиграно ќе биде се тоа, така и песната се вика, си бара денсање. Штета!
Ирска! И ниту една друга... А не знам зошто Данска е фаворит, мене ми има нешто многу одбивно у песната, воопшто не ми се допаѓа.