од сите песни само насата ја имав слуснато сите други веЧер ги слусам и за веЧер данска ми се допадна
мене од овие што ги слушнав вечерва ниту една не ми е убава,се надевам утре ќе има поубави песни P.S. и србинкиве ги гледам моментално и тие катастрофа ми се
Ми се допаѓаат девојките од Србија,ама вистина е дека направиле утка со тоа костимите. Мислам дека ќе поминат.
ми се допаѓаат песните на Данска,Австрија,Ирска и на Црна Гора не е лоша ама на Србија ич не ми се допаѓа
Црногорската е екстра другото... просек... ништо посебно а и коментарот на ББЦ им беше екстра за Игранката
Само ова ми се допадна. На тие првите песни зевав од досада. http://www.youtube.com/watch?v=k59E7T0H-Us И најверојатно ќе победи..
Леле, никој од Балканов не влезе, а баш си беа собрани сите у иста вечер, можеле да си гласаат. Ај можда ние ќе бидеме единствени од Балкан, којзнае.
Леле, никој од Балканов не влезе, а баш си беа собрани сите у иста вечер, можеле да си гласаат. Ај можда ние ќе бидеме единствени од Балкан, којзнае.
никоја балканска земја не се пласира во финале србија одамна не ги акнале од земја олку јако,претежно во фаворити се секоја година,ама пак и навистина беа слаби годинава,се надевав црна гора да се пласира ама ништо
Лелееее, ниедна песна од Балканов не се пласира во финале. Со нас ќе пејат Грција, Албанија, Бугарија и ај да речеме Романија тука во близина. Па треба да бидеме единствен претставник на Бивша Југославија.
Австрија требаше да влезе!! :'( Литванија не заслужи, како и Белгија. Холандија беше ужас, ама помина зашто не е влезена во финале веќе неколку години со ред. За Данска се знаеше дека ќе влезе