Се осгласувам за песнава на Данска. Па некаква мода стана ова сите нечешлани и боси да одат на евросонг. И да пак ке кажам - песната е катастрофа и се чудам како во финале влегоа
Bака сега Jас да ви кажам зашто мислам дека најверојатно ќе влеземе - Oти сепак мислам дека еден од EксJу мора да биде влезен - Eсма си направи пријатели цела багра - Pомите ќе гласаат,100% E сега ако влеземе, рачунајте дека 12 ка имаме од сите Eкс Jу држави, со оглед на тоа што ќе бидеме сами башка колку што можев да слушнам, и гласот на Eсме е опоравен,и скоро сигурна сум дека вечер нема да го видиме Aмстердам
Ова погами точно е сега гледам 100% Евросонг и сите околу Есма се вртат Мислам дека ќе влезат!! И заслужуваат! Влатче е прекрасен и супер се држи!! Спојлер Имам информација дека е доста популарен меѓу Швеѓанките
а финалето во сабота ли ќе биде ? инаку им држам среќа на влатче и есма,се надевам ќе влеземе во финале
Macedonian Bruno Mars and queen of Gypsy music ..... http://www.eurovision.tv/page/news?id=f ... ypsy_music Ќе се вклучам во живо од Фемина во 21:00 за да коментираме Ситно броиме до полуфиналето.
Коритсаки пушти некоја порака вечер. Швицарска и Албанија во иста вечер. Хм, хм. Калашњиковите ќе се дупнат од пораки праќање.
Aхахахах не пуштај Kористакси, грциве нема да дадат , ќе скријат. A ние Mакедонциве имаме смешен синдром A дадеме на Грција 2-3 поена, одма Eјјј им лижеме гз на Грциве пуу пууу Блгарите ќе ни дадат 2-3 поена, и одма Jао види ги Tатариве, не понижуваат, само 2-3 поена фрлиле А не викаме дека ни лижат гз инаку шо пејат овие Грциве алкохол ис фри, тоа 15 евра едно чавче им е
Кои сме по ред вечерва? Мене на Данска ми се свиѓа песната, иако не ја гледав првата вечер, песната е доста вртена по радио станиците. Не сум баш во тек што е и како е, ама може ќе гледам после.
Спремнииииии сте за вечер да ги коментираме "ѕвездиве"? хаха. Малку сеир, btw кои по ред настапуваме, не сум во тек. САмоо знам дека сигурно вечер ке има евровизија и Есма и Лозано дека ке настапуваат
Жениии, како вчера да беше кога ја коментиравме последната евровизија, не ми се верува како лета времето Зар помина една година Не гледав во вторникот, немам слушнато ниту една песна, ама вечер за атер на Есмето ќе гледам. Само да не и се случи нешто од многу возбуда али штом оние бабите од Русија издржаа, не се плашам за неа. Go Есме goooooo!!!!
:up: ___________________________________________________________________________________________ Гледам ја фалат песната на Сан Марино..Не ја имам слушнато ама чудно ми е некако дека Сан Марино никогаш немала некоја посебно убава песна Ај баш ке видам..
Mногу лоши песни има оваа година, ако се како прва полуфинална вечер, сигурно сме во финале Cамо германија со Kаскада нели, ама тие се директ у финале A песната мене не ми е нешто убава, жими групата што е позната