Од тие што ги преслушав и што ќе бидат во ова полуфинале, највеќе ми се допаѓаат Норвешка, Романија и Азербејџан. И секако нашиве нека влезат.
Мене само на Данска ми се допаѓа, сега гола боса нечешлана, со несменета влошка, не ме интересира , убаво песниче е, јас прв пат ја слушнав (ја немав слушнато по радијава) одма ми влезе во уво и мене ми се свиѓа девојчево како пее, а и да победат нема да ми биде криво, т.е ќе ми биде криво само оти овие Cкандинавциве напнаа со победи ,Aма им се може најбогати се А ние ако победиме тек, Па па па, Груевски 100 нови кредити ќе крене . Така да не сакам да победиме ние, не споменици, ништо не не спасува од банкрот. сВе у барок да биде.............
Се плашам дека нема средина со нашава песна, или Есма ќе воодушеви со пеењето и настапот ќе биде интересен и уникатен, или сосема спротивно, нешто како тоа во Амстердам... Ајде веќе, јас сум на готовс, спремна за коментирање!
Иии одиме,со среќа нека им е на Влатко и Есма. Сега ќе почне коментаторката да се возбудува Лудо одма им правиме дочек под Триумфална
Почнааа Супер И јас им посакувам среќа и се надевам да влезат во финале,какви такви,одговарале еден со друг или не,убави гласови имаат,па да видиме Хахахах да,коментаторката ќе почни Аииии колку се убави,со пеперутчиња Аууу што е ова,сите со dubstep додаден мислат дека ќе ја разубават песната? Во некои песни воопшто не се вклопува Труби со дабстеп,бљак!
Си барав еден од претходните постови каде што сум прогнозирала кој ќе влезе во финале,Сан Марино сум ги испуштила ама сум направила утка кај нив. Овие влегуваат.
Алал да му е на Влатче, мене ми се допаѓа неговиот дел од песната. Есма .... послабо Ајде стискаме палци да влезат!
Ааааааааааааааааааа браво супер настапија ајде сега дај Боже во финалееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!
Браво за Влатко, ме изненади со гласиштето. Есма кога се појави... Ко што е обемна и со тоа фустаништето, ко вжештена топка беше. Ама не беше трагично, шизофреничен спој некако, ама интересно беше за гледање.