Оваа песнава на Финска беше Кејти Пери стил,па и цмокежов на крај беше ај кисд а грл енд ај лајк ит или како?! Традиционалното е ова. Плукаме, настапуваме, сите се ежиме,одеднаш генијален ни е претставникот! Мда! Мбравоооо! Влатко има супер глас, само посериозно да си ги сфати работите и да се потруди да избега од сенката на Тоше. А Есма не можеше да се движи пошто вешот и беше наопачки,а на него извезени сваровски кристали,па малку незгодно е... И на Малта песнава е плагијат. Ми оди од газот да си гризнам што не ми текнува на која потсетува.
Оваа од Финска ја залапа играчицата. Јипи каде сиииии? Сум ја стаила на ливче, ќе мора да влезе во финале.
Мене искрено уба ми беше песната на Финска, она убо ритамче за играње А на Азербеџан исто фаца со онај во стаклото
Есма ми беше супер, ама Влатко малку повеке фалшираше, тоа е кога немаш искуство-а и многу го ослабнале дечкото
Песнава на Малта тоалет хартија и полско веце инаку Влатче испеа перфект бре Ама ослабел многу, го заслабнале тие швеѓанките, не знам дали знаете ама ептен се по работата
Супер беа нашиве, Влатче извади глас да се најежиш, а и Есмево супер си испеа по нејзино онака. И од Малта песничево лежерно така како за на плажа, убавко.
Супер бевме! За гласот на Влатче да не збориме! btw стварно е глупо што може да гласаат само тие што вечерта настапуваат!
Македонски знамиња има многу беее, баш се радувам, ахх животна желба ми е и јас една Евровизија со знамето Бтв многу набрзина ми одат некако песните бе
Леле катастофа песничиња од сите Оваа па посебно бугарскава Зарем мораа пак да ги пратат овие Стојан и Елица? Имаат тие многу подобри,ама тоа е...Што не пратат некоја чалга пејачка,да се растреси овде,им се чини повеќе гласови ќе соберат
Не се исползвај много при мен, зашто то какво то ти казах, ште се врна и њама думи, мисља че е страхотно.