од Лореен од лани сите, и ај мислат ќе победат, ШАМПИОНИ се бе А овај од Исланд шо е ваков ко Господ Бог
Лудо не му вади муабети па и ти, што си лоша Инаку Лилит мислам дека на ова те потсеќа, мене ме потсети одма https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I Почетокот само после не толку...
Ми се свиде песнава од Исланд ако не се разбира што пее, ама некако ЈЕГАН ЉИВ цело време повторуваше низ цела песна.
Мене ме бендисаа нашите, ме изненадија дека пееја (мислам Влатко пееше) на македонски слушнав најави дека на англиски ке се пеело, ама ако вака по убава беше
само тематиката на песните на бугарите не им ја сфаќам ,шампиони бре #а да ги прашаш за нивните машки:всички са мрсници!мрсник,мрсник па на планета имат богами и добри пејачки,не сите ама има такви што вредат да излезат на евровизиската сцена
^ A уште и политика земала меша, Tурците A за Kипарската песна ја изнафали ја изнафали, и пејачката итн, а Kипар на кој јазик пееше па иселенички џубокс, што сакаш
Не беше лоша нашава песна,само делот на Есма ја расипа некако -.- Не ми се вклопуваше ич со Влатко,мнооогу завивање,глупост.Ама ајде какви се такви се,наши си се А за бугариве немам коментар,истиот настап од лани со скоро иста песна Иначе на Сан Марино ми беше убавка песната
Ако Лорен не беше депилирана под мишки,годинава фатија сите боси да одат...до година можеби и недепилирани на нозе ќе се појават. Инаку...абе оваа Бугаркава ме потсеќа на една пред неколку години..ако не е истата,со една песна Митреле...и таа ваква за орце играње беше. Кога ќе се освестат бе луѓе? Ептен се заостанати,и во простор и во време.
Инаку Грциве ме потсеќаат на Турција, групата Аthena-For Real која беше далеку подобра од Грциве. http://www.youtube.com/watch?v=DzzRrd3F7GA
Аааа коментаторкава: Ја знаете приказната со Грците и со тројанскиот коњ! Нешто друго да прокоментираше?
Оф леле, забега оваа, Тројанскиот коњ. Може го зачиниле шишенцето за нас со отров. Тапа песниве годинава некако. Јаооо хаљинава. Што стори море моме...
Колку е добра песничкава на Грција, нешто ненормално! Ептен е луда и весела! Алкохол ис фри!Мда! А и добри ова грциштава бе!
Таа е таа истата Ауууу па уште и колку се занесува,сум ја гледала во реално шоу,како танц со ѕвездите што беше... Овај пат нешто ко да икаше и да вриштеше само во песната,Митрелеее ми беше барем малце поарна Оваа Израел демек I'm a hipster