Дедето од Гциве може вода и носи на наша Есме искрено, ама ај. Мене Грциве ми се најбољи до сега, ама ми рекоа да не сум зборела многу, ептен непатриот сум била Мене не ми личи на песната на Атена, оваа ми е више Ска таа рок. Ужасно ме потсеќаат на Суперхикс мене баш ми се шашави. Доколенки мода, викам јас дека сум ептен модерна вие не Израел личеше на 30 а не на 21 одвај. Лош избор на фустан, ептен. Уште поголема ја правеше...
На едно Израел, Ерменија, Швајцарија и Албанија (ги бирав според евровизиска политика, не според песна), а на друго нашата
Isus se prevrtuva vo grob. #Israel #Eurovision Што беше со настапот на Израел, го пропуштив? хаха ама твитовиве се јаки хаха
Порано кога ќе се соберевме другарки па од во весник од што ќе излезеше листа со претставници, киневме, пишувавме ние оцени, памтевме песни. Сите коментари ги кажувавме на глас и се дружевме. Денес евровизија, се гледа за да се.... .....ма вака да пополниме време, кој е дома... Да не бидам офтопик, на крај на денот, си легнуваме на брашно, добри бевме.
А како после 1 саат ли ке се чека за гласање или.. ?? Сакам да знам.... Не ми се чека повеќеееееее.. П.с праќам пораки од швајцарија од сите броеви во семејството ...
На едно Израел, Ерменија, Швајцарија и Албанија (ги бирав според евровизиска политика, не според песна), а на друго нашата [/quote] Да не те разочарувам, ама Швајцарија години наназад не влегува во финале, а има солидни песни. [/quote] Ако е гласањето само меѓу земјиве што настапуваат вечерва, Албанциве може ќе фрлат некој глас Ќе видиме, сакам другото да го фатам, за ова ми е гајле, битно е да се дружиме
Многу добро испеаа нашите, ама песната што не е, не е. Латвија ми беше добра, а и оваа од Норвешка ми се допаѓа.
Ова Норвешка вежба гимнастика, не се мрдна од место што се вика, цупка у место, и со рацете сите вежби за загревање ги направи. Песниве се ужас, незнам која од која полоша, дали 3 ми се допаднаа.