Ја немав слушнато од Норвешка, ама предобра е! Односно најдобра до сега, и од оваа вечер и од претходната, заедно со Ирска. Прекрасна!
Не ги поднесувам Грците. Ама ко за инает, не памтам кога утнале некоја песна. Секогаш им ги учам на памет. Ги мрзам бе. Ги мрзам што им ги пеам песните. Особено онаа „ју ар д уан“. Од 9:50 сите им ги знам. http://www.youtube.com/watch?v=xLWcx30SMTk&hd=1
Девојки каде можам да го гледам настапот на нашите неможам на јутуб да најдам а не бев дома фала однапред
Hе ми се свиѓа Aлбанската песна на радио шкупи и радио Aрачина има каде каде подобри песни foot fetish мори шкорпионке?
Коментар за Есма од другите земји Macedonia: it was alright until Ursula from The Little Mermaid walked in
Истото го помислив и јас. Добра е песната (ама во забите типов е.... нема што) грцине ги копираа Турција од 2005 Само наша Есма е ориџинале
Без ќече, не се важи Абе ја ви викам Есме некој трик направи со тоа движењето, точаче ли е, тротинет ли е, не знам, ама имаше нешто
Албанците, албанците први ке влезат во финале.. Заради дијаспората дее Иначе претходно некој имаше пишано каде може да се гледа на друга програма.. Јас гледам на РТС (Србија) ги посматрам соседиве шо коментари ке ни фрлат Аааа Грузија има убава песна :up:
Влатче браво, многу добро испеа,море одлично! Есма не се влклопуваше во песната ама ајде... СРЕЌНО НЕКА НИ ЕЕЕЕ Ова другите горе долу
Есме што ксмет годинава, што удварачи ќе паднат, Грков, овој дедево од Швицарска на котрабас Ќе се помочам. Не е лоша песнава на Швајцарија, сипмпатична барем.
Авв Швајцарциве опасни брее Минатата година за срце ме каснаа тие браќата не влегоа а преубава песнса имаја...Уште си ја слушам и на телефон за ѕвонење ми е уште. А и оваа година имаат прекрасна песна. Браво