Швајцарциве одлични се, супер песничка. Инаку Албанциве мизерии. Од Балканов дефинитивно најдобра песна имаме
Швајцарија ми се допадна најмногу од сите досега. :up: И спотчето исто ми е многу симпатично. Леле ако паднеше Есма на бина како што беше затрчана ќе ја скршеше цела бина со тоа тежината од фустанот
Rumour has it there's s small Chinese child singing under her dress. #macedonia До колку ќе биде гласањето?
Детска песничка на Швајцарциве, а на претходните се успав, отрпнав на романтика па сега само на спиење ме тера.
Прв пат ја слушам оваа You and me, ми се допаѓа убава песна. Дедото инаку прочитав дека имал 95 години. Арно не им падна на сцена.
Слушнавте,баба ви на оваа од Грузија марама од кашмир и подарила.. Есмааа те сакамееее!!!! пушти нешто и за нас,прстите ќе ни отечат од тастатуриве
Директно од местото на злосторството Се изнасмеав на фб прочитав, Се молат Ромите да не прават цигански работи
Глава сечам дека Есме имаше некое превозно средство под фустанон, инаку нема шанси како се движеше, Флеш
Romania: The new super "hero" is coming : I have super power! With my voice I'll blow everything! Хммм како во оној филмот петтиот елемент
Типот со гласот против уроци лечи Ајде сега да држиме среќа, јас за Влатче си навивам, ама ајде и за Есме ќе пуштам некоја молитва, не за друго придоби поени со трикот со точачето
Аууу романецов на Дракула ме потсеќа,и песнава ко за во вампирски филм му е и то сето црвено околу него ко крв демек , уфф морничаво страв ме фати дури слушав