Колку е изгубен дедо од Швајцарија,нема,нема цуца како Есма таму,го маѓепсала нашава бе,кој знае на ромски што му кажала п.с што не ми кажете дека ми касни преносот бе,ко будала некоја се чудам зошто коментирате за песни што ги нема кај мене
Лудо хахахаха алал да ти е , ме изнасмеа со коментариве! Јас само што гласав па ајде со Господ напред
Не беше толку лоша песната на Романија, ама мижеечки да ја слушаш. Оперски пеач, а стајлиг ала Азис. Tуко годинава црвена е бојата, сите имаа некој детал црвен имаа, нешто пафтаа. Сума сумарум, средно-жалосно секоја втора ме потсеќа на некоја веќе постоечка песна...
Гром удри и ми изгоре телевизорот . Штета ја пропуштив Есма, мака ми е бре . Интернетот ми коче, ни на компјутер неможам да гледам . Се е против мене и евровизијата .
She looks like an elderly little red riding hood with a wardrobe malfunction. #Macedonia Не погрешилеееее
Ај Есме си држи имиџ, ама оваа што не ја ослабнале малку, не ми јасно. :geek: Добро може некој си има фантазии, па ќе влезе во финале. Спојлер Ќешки јас да одам на евровизија, пиц-пец да ме направат. Да не се разбереме лошо..
Еве бе, водителкава и го украла превозното сретство на Есма... Мистеријата е разрешена, ете што имала под фустанот...
Oваа и го украде точачето на Есма наша, врти полиција ОДМА!!! 192, 192 или друг е бројот..... Менди, зборот од уста....