Исти примероци има и од другата страна. Да не смееш да пишеш позитивен коментар за некоја грчка песна ако ти е локација Македонија. Тогаш дури имаш дупла пенетрација, едните те викаат предавник, другите све останато.
Не се разочарав! Напротив уште вчера си кажав дека 40% е музика а 60% политика!! Така да ... Годинава Евровизијата ќе биде сра*е со вакви песни. Од сите тие што влегоа заслужено влегоа Исланд,Азербеџан,Грузија,Норвешка и можеби Малта. А поглупи песни не сум чула од таа на Унгарија,Романија и да... Алхохол ис фрии Ај наздравје
треба мене да ме стават за да ги пренесам гласовите во финалето и да има за грција нема да и кажам онака ке гледам и кутам ама нема да кажам за нив а бре се политика аман веке,па нека не биде еуровизија за песни туку еурополитик хм
Ах бре Македонци... Не влеговме во финале и што? Зарем поради тоа во сабота да не гледам? Мислите настапот да ни беше совршен ке влезевме во финале? Браво за Есма и Лозано,требаа први да влезат,но се знаеше дека нема..
Ma дааааајте Финска? Унгарија? Во финале? Seriosly? Абе ајде, ич не заслужија А на крај кога кажа Greece ми идеше телевизорот да го скршам! Требаше да влеземе, Влатко супер пееше а и баш добро звучеа, сега баш супер ја испејаа. Не е фер А и Сан Марино имаше јака песна, требаше и они да влезат. Глупости бе.
Шта речи? Коју послуку порати? Коме? Шаљем поруку онима који гласају, а не гласају. Шаљем поруку онима који виде, а не виде. Абе, можеби Грујо наместил. Прво треба да се реновира универзална.
И уште нешто приметив.Имаше многу мажи со бушави веѓи. Спојлер Го зафркавам син ми да го пратеа него со бушавоста ќе им парираше Затоа в сабота,земете си јагоди,цреши и сместете се пред тв.Нема да се потресувате,да пцуете,да се крстите...релакс...
за неуспехот крив е фустанот на Есма се испоплашија и никој не гласаше за нас,оти ако влезевме во финале имавме шанси и за победа , нели цел балкан по 12 поени ќе ни дадеше (како да не) и в година тоа ќе беше стилот на фустаните,цела Европа ќе банкнотираше парите сите ќе ги потрошеа на матријал за вустан на евровизија а и за сваровски камења
Е навистина се разочарав што не влеговме!Супер пееја Влатко и Есма,песната супер беше... Ама така е кога. се е политика...