Туку друго сакав да прокоментирам, Шпанија ми се тотална пропаст, каков јазик имаат не знаат aсална песна да пратат на евровизија. Британија веќе не ги збора, ај тие не се замраат баш, ама Шпациве бре каков јазик имаат какво песниче може да се склопи на гз да паднат сите, ама оние секоја година се по бетер и побетере ми се, па и од овие Азербеџан и компанија "eвроските" земји. А немојте да кажете дека јазикот не е битен, и те како е битно да е певлив и да го разбира пошироката маса. https://www.youtube.com/watch?v=Q5m8aCZSvws Франција исто, среќа што влагаат у финале, инаку никад не би ми текнало дека учествувале. Туку Германициве ме изненадуваат, сигурно ја знаете Каскада, стара група, и предобра песна, добар вокал. Се трудат во последно време, ептен ми се е бендусиваат. https://www.youtube.com/watch?v=Y77A9-hQAp0 Moj фаворит е дефинитивно.
^ Не би се нафатиле за жал. А боље пеат од 80% од естрадава. И со англискиот боље се служат. Децо, ја силуевме темава. До вчера 60-70 страни, денес збесна.
Сега право да ви кажам не сакам Данска да победи,не сакам и крај.Менувам фаворит за победа како што тие не сменија со Грците во последна секунда,ние требаше да влеземе не тие. Сакам да победи Германија,ќе си биде хит песната. УА,и за Норвешка и за Данска и за Шведска,макар што Данска ќе победи.
Германија ми и фаворит преубава ми е песната ама и Данска не се лоши а не сакав да влезат Грците зашто најискрено песната катастрофа им беше, ама и Романија неќев да влезат ама ете тоа е
Колку лоши песни влегоа почнувајки од грција катастрофа Унгарија како гревче беше тој Романија во фустан облечен Финска таа со женско се баци Ние бевме подобри ама тоа е во сабота ке навивам за Данска
Кој тоа искрено очекуваше песнава да влезе во финале? Сирисли гајс? И грчката баш беше кул песна, џабе да ги плукаме кога весело музиче имаа. Нашиве треба да сфатат дека Евровизија не значи ништо и дека не треба да се пуваат како да отишле на не знам кој ти светски фестивал. Мислам...вау ќе ти пише во хистори дека си пеела на Евровизија...на истиот фестивал на кој пееа и ХХЛ Мене Есма многу ми е надувана (не зборам за физички, тоа се глеа ) си умишљава дека е којзнае што. Овој младичов е симпатичен, го немам слушано, не слушам нешто македонски поп, ама убав си е и убав глас си извади. Да си беше сам, најарно ама ете... И така, пошто уште јас фалев на темава да се исповедам
Пиздавиматерина не ви го давам Пеачот е убав, мајка ми вика личел на грк, што знам... Пак ќе речам до чорапите беше
Гејоридис? Лепотанот? Оу мај гад. Ќе си плакнеме очи де, ништо страшно. Туку да прашам кои жени се бакнувале на сцена? Која земја? Ептен нешто у хомо дух Евровизијава...
Абе како и наваливме на темава Ово људи нема ни у београду По крш песни мое уво не слушнало а као слушнав второво полуфинале требаше да биде појако,кој тоа го кажа, може Каролина Петковска? Какви се имаше па после критичко отслушување на сите си реков ова им дава простор на нашиве да влезат најверојатно Ама кога нејќе нејќе... Динг донг дрн мрн мери ми и кисец со женско А романецов ала долови атмосфера и асоцијација мене луѓе на дракула со тоа костимчето Ај бар вака ќе неможе Есма да се фали дека сме влегле само заради неа во финале дека она кога дава интервју сама си кажува без да ја прашаш јас ваму сум пеела јас вака јас така а сега е попарена ко со врела вода
Не влегоа браќата, инаку теси Финската уанаби Бритни беше безрамничката... Па у позадина имаше Вегас сајн, квин оф клишејс. Мери ми.... ќе се убијам жими се. https://www.youtube.com/watch?v=VhPz-FBAvlg Кoга ги ставија на јутуб бре.. Aко ме држи меморија, Каролинка спомна прехладена била, да бе како да не, родена фалш е оваа. Мајка ми па вика што и со тоа на ногата, собраќајка да не имала не е у текот на модата