Пред да го прочитаат последниот финалист кога ги даваа таму сите испоседнати, Есме наше ко крофна прекисната беше. Овената во рамениците, фаца ко пред испрашување и поглед Puss in boots. "Pleaaase vooote"
Не лудо, овие се во сабота Armenia Azerbaijan Belarus Belgium Denmark Estonia Finland France Georgia Germany Greece Hungary Iceland Ireland Italy Lithuania Malta Moldova Norway Romania Russia Spain Sweden The Netherlands Ukraine United Kingdom
Posle Eurovizijs. pustam sitel,go gleam latas i sfakam deka imalo i pogolema katastrofa od toa do ne vlegovme u finale
Проблемот е што немаме на кој 12ка да дадеме. На Гциве не им даваме, 2-3 доста им се,ма да и 6 можеме да ги наградиме. Ни браќава ни ги нема, не знам стварно. Тоа е трагедијата права. Tуку Босанциве ни ги немаше бре годинава е? Они ми се љубов со песните секоја година ме освојуваат.
е Европа идиотка е и не не сака нас во финалее за евровизоја?!?,срам да и е,е ко нема за инает Дракула од Романија да и победи годинава за ИНАЕТ бре
Е мене луѓенца криво ми е што не влеговме во финале . Убав ми беше настапот. Влатче добро испеа, песната беше ок, едни од подобрите бевме. Ама коа секаде е вмешана политика и такви работи, епа македонче тебе чорба. Ајде бар 2-3 дена песната ке си ја пеам
Влатко и Есма одлично ја донесоа песната. :up: Е сега,песната можеше и требаше да биде подобра.Ама со ваков ждреб и вакво гласање,немаше да поминеме во финале и со многу подобра песна,100%. Инаку коментарите од странците за настапот се претежно позитивни,еве некои од коментарите на пејачи од регионов на твитер. Марија Шерифович,Дин,Вукашин ОТ,Сашка(од први глас Србије) DEEN @DEENVOICE 3h Najezih se !!! Legenda Esma Redzepova i momak koji je pjevacina!!!! Bravo braco makedonci!!!! Bravo Expand Reply Retweet Favorite More Marija Serifovic @futomaki 2h @DEENVOICE i mene su najezili, nisam cula bas najbolje al ima neka luda energija! 12:25 PM - 16 May 13 from Malmo, Skåne · Details DEEN @DEENVOICE 2h @futomaki Odlicna izvedba dragih makedonaca!!! Gospodja Esma legenda a momak pjeva kao slavuj!!! Najezio sam se milion puta Expand Saška Janković @Miss_Jukebox 2h BRAVO MAKEDONIJA!!! RASPLAKALA SAM SE...! Collapse Reply Retweet Favorite More 5 RETWEETS 20 FAVORITES 12:23 PM - 16 May 13 · Details Vukasin Brajic @VukasinBrajic 2h @Miss_Jukebox Jbt, pokidao je. Expand Saška Janković @Miss_Jukebox 2h @vukasinbrajic Esmi klanjanje do poda, a on... bez daha sam! Retko suzim, a on me je...pomerio iz mesta! Expand
Професионалци, секоја чест. Звучеше преубаво. Дури и ми е ќеиф што нашата песна не е во друштво со оние во финалето.
Епа криво ми е што не влеговме во финале,не од што песната е кој знае што,туку што имаше никакви песни.Нашата песна е измислена за оние од Романија,јужниот сосед и сл. Влатко беше одличееен,прекрасен! Есма погреши во првиот дел кога кажа -ромале-,но добро,тоа само ние го знаеме Следната година Влатко на евровизија,но САМ !!!
Убаво се претставија, јас како и секоја година сите ги поддржував така и Влатко и Есма уште од самиот почеток. Не влегоа во финале, криво ми беше кога слушнав, а уште покриво ми беше кога ги покажаа на крајот есма и влатко со надеж дека ќе поминиме, а после нас ги покажаа и бугарите и албанците (сите наши соседи), за на крај да влезат грците . А повеќето македонци кога излезе песната за евровизија ја плукаа, а и нашите интернет портали објавуваат лоши коментари од европа за нас. Па нели има и добри коментари, што не ги покажат и нив или ајде само ќе критикуваме. Ние македонците во се сме такви, ќе се изедиме меѓусебе од лошотилок. Јас сум ЗА да се откажеме и ние од евровизија и да не праќаме повеќе наш претставник. Барем нема да плукаме по нашите пејачи за џабе.
Ме пресмеа во делот со Есма. Таа сама си додава и одзема фрази, по можност и сопствена желба и лелекања и Овово-звуци.
Море си ја резервираа овие Данска за победник и крај...ц ц ц Па подобро цел Балкан да се откажи,па нека си прават тие горе,за што само парите да ни ги земаат...