Aj наопаку, па уште и со кристали. Што ти е дупли патриот. А некој ни единечен не е. Ај важи, ама ако победи, догодина цела феминска банда иде на журка кај Имелда
Божеее и тоа ли го измислија...е значи браво нека и е на Есма што со најглупавата работа може да го сврти вниманието на нашиот народ!
Па нели рекоа ќе воведат мерки против соседско гласање . Оваа е првата мерка Цела Југа Аут Турција оваа година не настапуваат
Бев во гужва, со побитни работи и немав време да ја гледам 2та полуфинална вечер, денес ќе седнам ќе премотам песните и баш ќе искоментирам, што и како-мое мислење.
Твитерџииве ја исхејтаа Есме бе. Инаку мене половично ми се бендиса нашион настап, Влатче си беше супер, стокмен среден си испеа супер, ама Есме кога излезе..леле мајко И во прилог некој твит: Greg Jenner @greg_jenner 15h #Eurovision Macedonia's entry is a boring, handsome man in a suit and a woman wearing ALL THE FABRIC IN THE WORLD! Rodd @rodd 13m When they're on, please study the FYR Macedonia and tellme why they seem to have a filipino drag queen in the line up #eurovision GAGA @artpopchris 15h I actually thought the Macedonia song was really good, until that whale in a burqa waddled on stage and opened hеr mouth И омилениот Amy & Sarah @IrishJedwardFan 15h The women singing for FYR Macedonia reminded me of this omg #eurovision
Абе еве ако нема за кого од комшии да се гласа, ве викам јас, гласајте за моја Бони, оти уште она ми остана на мене како утешна награда. За џабе земав црвени балони за утре, како ќе ќитам сега за журката е проблем, среќа се воздржав и не принтав предвремено македонски знаменца па да ги лепам на стапчиња за ќебапи Во стил на Есма, дојдете догодин кај нас во Голема Британија, времето е шит, ама увезуваме многу убаво вино п.с. донесете ми ајвар
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaalelelelelelLELELELelelelAAAAAAa - Што ти е бе? - Ништо бе....рефренот од Eсма си го пеам...
Јас пак мислам дека Гиш требаше да го пратиме у 2000 година. Ден денес се ежам на песната. Tуку ова ми беше зборот ... ги гледам коментарите на разни сајтови и не ми е јасно зошто луѓето свесно и самоволно си се трујат? Која омраза човече, како до вчера да имало некоја војна. Цинизам, бизарна желба да се повреди другиот, навреди. Мене шо го читам тоа ми предизвикува горчина во грлото, а пак за „произведувачите“ можам само да замислам. Избор на песна, слоган: we are one, онака за украс ... Порано сакав во живо да присуствувам на барем една Евровизија, сега не сакам. Зошто кога дури ниту музиката на повеќето не им помага да се опуштат и за миг да се сетат зошто се таму уствари. Да уживаат во музиката, во луѓето и нивните различности, да се забавуваат ... или треба III Светска Војна да избие за на некои луѓе да им стане јасно колкава е вредноста на топлината која ја споделуваме меѓу себе. Многу работи во овој свет одамна веќе немаат смисла, па со тоа и самата Евровизија.