Песната на Велика Британија ептен ми се допадна Дефинитивно еден од моите фаворити. Прекрасно! Ајде сега да го видиме победникот
Леле Миланка, божееее Непоправлива е женава.. Спојлер Мои конечни фаворити: Швајцарија, Унгарија, Украина, Словенија А потенцијални победници според мене се: Грција, Швајцарија, Норвешка, Романија, Полска & Шветска
И дефинитивно откако сите ги преслушав, мои фаворити за победа се: Шведска, Австрија, Црна Гора, Украина, Унгарија, Сан Марино и Англија. Би сакала некоја од овие земји да ја понесе победата. Инаку воопшто не би ме чудело и Полска да победи, сите многу добро знаеме зошто.
Песната на Словенија Освен на Словенија ми се допаднаа и Русија и Шведска. Е сега ние не влеговме во финале па остана за Црна Гора да навивам да победи. Мислам дека ќе победи Австрија ама него не можам да го гледам ако го гледам мислам нема да спијам, слободно може децата да се заплашуваат со него. А Полска па тие само да се гледаат можат (од машката страна) , а не да се слушаат.
Мене песната на Кончита од Австрија ми е дефинитивно најдобра без конкуренција. Небитно како изгледа, со брада или што уште.. песната е одлична. Исто ми се допаѓаат Унгарија, Ерменија, Холандија, Романија и Швајцарија. И Украина не ми е лоша песната, па и Шведска . Грција ми е тотално веќе видено нешто, како рап песна од 2010 година, никакво освежување. А и дечките се многу педерастични. Не ми се допаѓаат воопшто, а не зборам за инат само затоа што се Грција. Се обложувам дека топ пет ќе бидат Австрија, Шведска, Холандија, Ерменија и Унгарија. Се надевам дека и Сергеј ќе има добар пласман. Мислам дека и Англија оваа година конечно не се посрамотија и ќе имаат повисока позиција.
Aууу швајцарскава чиста зараза, не ми е нешто посебно и не е во мој стил ама свиркањево не може да не ти влезе во глава... Грчкава ја утепав од слушање, баш ми е онака весело хитче што размрдува, ќе ми биде летен хит дефинитивно. Романската ми е исто таква весела, по мој вкус, ептен ми се допаѓа. Плус и Унгарија, Украина ми се меѓу омилените, и Италија од големата петорка, енергична ми беше песната, лајк ит Најголем фаворит за победа ми е Ерменија, песнава ми е врв, хит ми е деновиве. Туку, не спомнав, видеата пред песните многу ми се допаднаа, оние кајшто ги сликаат знамињата, сите ми беа ептен креативни
Мене исто така и песната на Данска многу ми се допадна, ептен е интересна.. Секоја чест на Данците, одлична програма направено, капа им симнувам
Ајде девојки подршка за Ерменија, секој еден ќе се пронајди во песната, измешани емоции,, песната возбудува
Ме изненадуваат гласовите малку. Се надевам дека Унгарија ќе победи или Шведска,само Австрија не ми е по вкус. Инаку и шпанската беше убава песничка,не би ме чудело да се искачи во првите. Ерменија слабо се држи во моментот,а таму некаде е и Швајцарија.Сергеј заслужува во топ 5,поезија беше настапот,едноставно прекрасно.
Унгарија се држи на место, супер.. А пред нив Арменија, Шведска и Австрија. Разликите се мали, се ужештуваа..
Ако победи Австрија, размислувам да одам на пресадување брада Да, евровизија е, натпревар на песни и се тоа е во ред ама слудно е да победи некој таков. Дај нека се опраат Европејциве!!!