Стварно? Зошто не дванаесет поени за Унгарија, туку за Црна Гора??? Не да се глупи луѓево.. А кој беше македонецот? Не го познав...
Изгледа немаш научено како се гласа на Евровизија Се е политика тука,соседи се гласаат најчесто. Црна Гора џабе имаше преубава песна кога нема кој да ја гласа.
Која публика Еленче? Кој го прашува народот? Само жири си гласа. Да имав кредит Ќе се јавев јас и ќе гласав за Унгарија, а не за таа балада на Холандија.. Живи глупости....
СО КОЈ ПАМЕТ ГЛАСААТ ЗА ХЕРМАФРОДИТОН ГОСПОДЕ БОЖЕЕЕЕ????????????? се откажувам од евровизија ако победи
Јас сум изненадена од гласањево. Знам дека се либерални луѓево, ама овој Австриецот-не, не и не. Не го можам стварно. Ако песната е супер, една од поубавите. Акцент се става на изгледот. А и песната на Полска, не е нешто посебно лоша Мене ми е интересна онака. Добро, без таа цицлестата
Дефинитивно најлош наш представник на Евровизија(според мене).Онака убаво ми звучеше Тијана кога ја пееше песната, ама сега на Евровизија аиии, ужас..
Колку само знаев и зборував дека Кончита Колбас ќе победи, не ги сфаќам изненадените. Инаку не можам да го гледам недефинираното суштество, а и песната му е просечна и досадна, да не се залажуваме дека победува заради мелодичност. Мене Финска и Шведска ми беа фаворити, плагијат-неплагијат, повеќе Финска ме влечеше иако знаев дека немаат изгледи за победа. Швајцарија беше интересна, Романија и Словенија до некаде, ама главно просекот надвладеа на ова шоу (вклучувајќи ги и набројаните). Не го сфаќам моментот Унгарија во топ 3, песната е за пубертетлии. Црна Гора - и повеќе од досадно. Дали забележавте дека Полска (покрај од по некој од соседите) главно поените ги доби од балканскиве вукујебини? Еден хинт каде се стационирани сељачишта. А добра песна, ама плачење за внимание со млекарките не им требаше.
Готово. Брадата влезе во мода.. Ајдее, од Понеделник ќе треба да си купиме сите. Огромем хит ќе биде цело лето. Ако донесат во Скопје во Зара или Бершка, викајте ме да си купам пред да се испродадат.
КОја глумица е оваа/овој/ова Кончита,не се свесни Абе ајде имаше поубави песни од нејзината,и вокално и во сценски настап. Се разочарав.
Леле, леле па божем ова женава со брада многу е зачудена зошто им даваат 12 поени... Толку ми е одвратен/а незнам дури ни како да го/ја наречам.... Не ќе беше лошо да кажеше во кој род треба да му се обраќаат во машки или во женски? Можеби во среден род... Не ми се верува дека победи..... Погледајте си малку убавина https://www.google.com/search?q=conchit ... 66&bih=665
Е ај сега зошто да глуми? Можеби стварно е изненадена што победи таа,тој,тоа..whatever. Инаку мене ми беше фаворит Швајцарија,а Аустрија не ја заслужува титулата на победник.
Кончита ама е театрална се изнаплаче без солзи Мене песната не ми се допадна воопшто и никогаш немаше да претпоставам дека ќе победи. Криво ми е за Швајцарија,заслужи каде каде повеќе гласови. И ЗНАЕВ ЗНАЕВ дека Фифи ќе биде горда,ете се огласи на фб