Менди и мене тоа ми беше муабетот. Он/она што сака нека биде,ама тоа беше целта со брадата,да постигне гласови од другите како него/неа. Ако се прави муабет за добар јак вокал,Шведска беше прекрасна исто како и Рут од Шпанија а и господинот од Норвешка. Циркуси е шоуво,циркуси.
Како на Јозеф Менгеле да му избегал од операциска маса овој. И не сакам да читам проповеди како ми е злобен коментарот, злобна е Кончита што ми го ремети желудникот. А овие простиве од МРТ никогаш нема да се откажат, сакаат да бидат видени таму, важно е да се учествува демек, мотото на лузерите.
Па да ти кажам и ние шо ја следевме евровизијава не знаеме шо е ..... Како сакаш ти така сфати Па барем ако сака да биде жена нека ја избричи брадата, а не вака ...... немам зборови
Moре доста. Коментарот ми е напишан во покултурната верзија. Не можеше позенцурирано Туку во врска со твојот коментар: О боже, мене преубав дечко му Многу ми е криво што е јасно дека никогаш ќе немам никакви шанси кај него
Се ќе биде поубаво кога ќе сфатите дека Австрија не победи заради брадата, туку заради одличната песна. Доказ дека не е битен изгледот, кога имаш моќна песна ! А се извинувам, но тие што коментирате дека песната била очајна, ќе мора да ви кажам, дека многу лош вкус имате и сте тотално некомпетентни критичари. За вкус ајде да кажеме не се расправа, но прекрасен текст и мелодија, греота е да кажеш дека за ништо не чини. И да, уште ова, Боки да не се занесува дека и него требало да го пратиме. Овде одлучи песната, а не сексуалната ориентација. Имало досега многу други педери, транвестити и што уште не, па кога немале добри песни, си останаа незабележани. Ај добра ноќ.
Уште еден неабортиран австриец Ти си сине, татина ќерка-татко му/ѝ. После овај хомосексуалците, се цвеќиња.
Мене не ми е јасно зошто толку негативни коментари? Песната беше убава, а и победникот пее мнооогу убаво. Зошто да се концентрираме на работи кои не треба да бидат пресудни на еден музички натпревар?
Офф бе што прават овие луѓе мене лично името Кончита ми звучи на женско име па сега дали е машко или женско незнам
за ова Менди, се согласувам од збор до збор, посебно за болдираното. Колку поубави песни имаше што ги заборавија дека постојат и им фрлаа по некое поенче. Не дека имам предрасуди, туку ништо посебно нема во песнава освен неговата/нејзината контроверзија, имало и досега слични песни па како што рече, биле околу дното а не да ги затрупаат со дванаесетки.
Зошто сте такви? И јас не ја поддржувам нешто многу геј популацијата, за тоа си се изјаснив во соодветната тема ама песната си заслужи да победи. Не можам да не сум реална. Кога е нешто така, така е. Единствен сценски настап што ме воодушеви, светлосните ефекти само на нивната песна беа соодветно искористени, вокално моќно и тоа е тоа. Хм, а пола и повеќе што овде плукате и иронично се потсмевате сo секакви коментари и слики, на темата за хомосексуалците ми глумевте многу демократски настроени и да се степате уште фалеше.