Супер Тијана што ќе пее на англиски, поубава е таа верзија. Иначе фаворити ми се Унгарија, Украина, и од Велика Британија е мноогу убава песната.
Мои фаворити за оваа година се: Црна Гора,Холандија,Унгарија,Велика Британија и секако Македонија ако ние не си даваме самите на себе подршка, кој друг? Како што кажав, песнава наша во споредба со песните што сме ги пуштале во изминатите години, е супер!
Уште малку, па да видиме што ќе биде. Мене не ми се допаѓа песната, а на англиски подобра е, но за разлика од лани каде каде е подобра.
Овогодинешната песна искрено ептен ми се допаѓа. За разлика од другите години кога буквално се глупиравме на сцената, освен со Калиопи минатата година, нејзината изведба беше добра. Тијана има супер глас а и песната е таман за Евровизија. Можеби оваа година ќе направиме нешто, а ?
Да не ги наалутиме нашиве претставници Боже хахахаха ме изнасмеа, невидлива жена оргинални се со дебилните идеи. Ние 11ти бевме?
Претходниот настап...Украина ли,Русија ли беше...многу курвински настап имаа,да ми простите на зборот. Се знае кои ке победи,а се знае и зошто.
Леле можи сум досадна знам Ама овие кратките филмчиња му се ептен добро изрежирани и смислени Многу ме интересира нашето какво ќе биди
И мене филмчињата ми се многу интересни. Повеќе за нив се радувам отколку за самите настапи. Ужас се песниве, ниту една не ме бендиса искрено. Патем нашево знаме како што е малку комплциирано ме интересира како ќе го направат. Едит - Од песнава само чизкејк ми се пријаде