Ефектен швеѓанецот, ефектен и ефикасен ако го подбереме ние тука за газот Не знам мене он ми падна у око уште на X Фактор, така да тоа е тоа.
А оној од кај беше не знам, цел настап копија од Сиа- Elastic Heart? Дури и перика како тоа девојчето од спотовиве Добар беше овој од Шведска, а и тој од Азербејџан. Повесела песна, за промена. Убија со баладиве. Досада жива
Нека биде до крај херој швеѓанецов и нека дојде у Македонија на кратко Се друго некако благо ми е вечерва, искрено гледам со пола око, некако немам некоја причина да гледам ама ич.
Jas ke go glasam batkava od Shvedska. Efektite malce me potsetija na Elsa koga gradeshe zamok...ama ja vidovte publikata? Sega, osven ako Electric Velvet ne gi opijat site vo Sabota na finale, ovoj e toj. I osven ako ne namine vomeguvreme vo Mk, barajte go vo podrumot na @Hipster
Млака вторава вечер.Тие што не гледале не пропуштиле многу.Искрено ми фали ова. И ова Навикната сум да гледам ангели,демони,гремлини,брадати жени,балерина која излегува од клавир,...
Вечерва ми е фаворит Норвешка, т.е. не само вечерва, песната си ја обожавам и на страна изборов и независно од тоа дали ќе влезе во финале, ќе продолжам да си ја слушам. Истото важи и за Естонија... Веќе не навивам, само си уживам во оние песни кои ми се допаѓаат, а кој победи - победи, сеедно... Иако мислам дека Италија ќе победи, песната е реално страшно добра и звучи баш евровизиски, момците се предобри вокали и згодни... и така.
Луничке да ти кажам баш у подрум ќе го носам хахаххаха. Ѕирнете го на инстаграм, ќе се изнаплакнете очи
Клавајте линкови! Да исплакнам и јас очи од учење, за греота сум цел ден, дури заборавив дека и денеска има полуфинале.
@lunicka bravo shto ja izvadi. Verka mi e univerzalen pobednik na site evrovizii. A od shvedska, od site dosega, samo ovaa bombona mi imashe glas, za zhal ne se ni kvalifikuva taa godina.
Мојов ми рече толку сум се загреала за швеѓанецов затоа сум зела сладолед да јадам. Да оладам малку. Облекава, фустаниве, на водителкиве