Прашање, дали некој уааа викаше од публиката коа се јави младичов од мтв или мене така ми се причини?
Што е бе ова Италијаниве трети, се изнервирав сега најдобра песна е во последниве 5 години на Евровизија. А да си прашам јас, кој е овој од кај нас што презентираше, бонбонче е
Па мора Шведска да победи зашто Путин нема да дозволи педери и сваштарија да прави циркус на негова територија а баш сакав една нормална евровизија наредна година без фрикови. ПОЛИТИКОВИЗИЈА
Волку густо богами не било одамна. Обично после две третини од гласовите веќе се е скоро јасно. А и многу технички проблеми имаат со вклучувањето на презентериве
Јеј фор гејс фор ми, Евровизија е премн досадна ако е нормална, нема ни од оние рипинг алишта, ја глеаш у костум и наеднаш гола...или тоа беше Шпанија? Како и да е, фали нешто, да се дешава
Мислам дека бев единствената што ја изнаслушав песната на Белгија. Сум имала европски вкус бе 4то место се Што е со Албанија Мислев дека во првите 5 ќе биде. Ајде нека победи Шведска и да завршиме со ова,оти ако победи Русија девојчено ќе се онесвести кај да е.
Мака ми е многу за Италија,ама мачето победи тоа се радувам! Симнувам се од Италијанциве одма,цела плејлиста, а од швеѓанецот фотки и рингтон.
Абе вака треба, него нормално, а не тоа чудо Кончита Еј се надевам нема и овој да излезе геј на крајот, а? знае ли некој љубовен статус на типов?
немој Абеја Им завидувам на водителките.барем го гушнаа... А Кончита му зела мерка бреее... што ми е?како попалена тинејџерка сум.
Очекував Швеѓанецот да биде многу позгоден, ова е премногу маченце за мој вкус. Баш маченце, се разочарав. Јас сакам хардкор мажи, како Jared Leto на пример. А песната ми се допаѓа, певлива, со заразен кантри бит во позадина и онака, млака Евровизиска. Било и подобро. П.С. За мене мајка Русија морален победник, се заљубив во пејачката, ми личи на ќерката на Џони Деп.