Имал четиригодишна врска со некоја тинејџерска ѕвезда ама откога раскинале нема ништо за личниот живот, мада да е геј нема да се крие барем таму во Шведска се ептен либерални и слободоумни. Малку гледав као ај ради тоа што учествуваше и Австралија годинава ама оно чудоно Кончите не можев да го/ја гледам, мислам дај нека се одлучи машко е или женско, па повеќе слушав него што гледав.
@Mishela немој сега,ние си бираме од расположливите мажи на Евровизијава.. искрено па и немаше некој избор...
Битерке, уф добро е, ми олесна А Русинката и мене ми е прекрасна, веќе се изјаснив, ама нели машките повеќе ги сакам Ај сега можам мирно да спијам, Кончито е симнато од тронот
Никој не ми фати око, се плашам дека ептен ако ме фатат во тесно да изберам некој, би го одбрала Даниел наш во паника.
Само да ви кажам дека ќе го сонувам вечер овој Манс И ако добиете информации дека планира да иде пак на Балканов,да ме известите ќе ве молам
Дефинитивно заслужена победа! Песната преубава и баш и доликува да е победничка, а и пеачот е презгоден.
Не можам да речам дека е незаслужена победата за Шведска, песната е по мој вкус, во стил на музика што обично најчесто го слушам е, не можам да речам дека и jaс не се стопив по лепотанов , ама... АМА! Вака за размрдување можам да си ја пуштам Lovers on the sun и многу други слични, Еуфорија од евровизискиве еве (што патем според мене беше многу поубедлива и помоќна песна oд оваа), но такви феноменални вокали, такви емоции да предизвикува песна и да погаѓа во срце како италијанската јас не памтам воопшто на Евровизија. Ептен ми е криво за Италијанциве, ама барем си открив нов италијански бенд, ко што кажа Мароска ќе го утепам риплеј копчето на сите нивни песни, а богами и оваа којзнае уште колку ќе ми остане хит За мене единствените морални победници и воопшто all time favourite na Евровизија! И да, Русинкава да победеше, ќе идев како што чинам пиша една членка тука, со кампови да протестирам у Виена Колку сака нека е квалитетен вокал, песната ниеднаш не ја ни пуштив ниту ја симнав некаде, воопшто не лепи уво и премногу ѝ е второто место, можам едно 10 песни да набројам што се по catchy и повеќе заслужуваа подобар пласман. Уште поише па ја исхејтав со политиката и предвидливите дванаесетки од еден куп соседи А кога сме кај политика, нашево гласање па нејќам ни да го коментирам
Мене не ми е јaснo штo видoa луѓевo вo песнaтa нa Летoнијa...Дoсaднa,ни ритaм некoј ни ништo...А нa Белгијa скoрo пa истa Lorde-Royals пa кoгa ќе ми текне декa беше меѓу првите пет...Амa дoбрo секoј си имa свoј вкус нa некoј мoже му е убaвa
Заслужено си победи Шведска и баш ми е мило за тоа А, лепотанот..... Но, за мене победник е Италија, и се сложувам со Спецка потполно. Која емоција ја изнесоа ...ух ух..
Јас навивав за Русинката, прекрасна ми беше! Сценскиот настап беше петка, отпеа супер, а и песната беше одлична. Јас ја изнаслушав деновиве, многу ми е убава, а и убава порака носеше. Освен тоа, сакав да видам Русија каква Евровизија ќе организира. Најскапата Евровизија во историјата беше нивната кога победи Дима Билан, сѐ додека домаќини не станаа Азербејџан пред некоја година. И сакав да видам дали ќе ги надминат Како и да е и Швеѓанинот беше добар, само не ми беше јасно зошто Италија толку високо котираше. Јас други песни би ставила пред нивната. Не ми остави силен впечаток.
Еве, ни ги поништиле гласовите. Пресмешно! Ај нека ни ја забранат и Евровизијата, за наше добро е, ако не друго. http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/eurovision-2015-votes-disqualified-montenegro-5751425
Не сакав ни да го гледам, заглавив на тој канал од Х причини. Мило ми е што Русија не победи и не ми е мило што Шведска победи. Секоја година едни исти држави узурпираат први 10 места заради ..... да не губам време да пишувам, сите знаат зошто. И јас заради тоа 99% од 12-ките ги погодив... останатиот 1% интуитивно. Спојлер Само Кипар ме зезна Криво ми е за шпанската песна, потценета, на 20-то место некаде заврши. Малку неоригинална, ме асоцираше на некои други мелодии, ама до толку низок ранкинг не заслужи. Грузија исто добра, Израел - не добро, ама специфично. Инаку, вечерта изобилуваше со добри вокали, јасно е дека на потресениот Кајмакоски не му беше тука местото. Oвoj Кончита ми е многу интересен, поизглумена личност немам видено, дефинитивно.
Евровизија е параванот на Европска Унија - да се прикаже се она што не е, а би требало да е Европска Унија - слобода, демократија, љубов и среќа. Глупости во боја. За мене Евровизија е само убав детски спомен. Јас и моите, пици и кока кола, внимателно слушаме и навиваме.
Таман си реков еве некој кој знае што е прав маж, и Jared Leto го спомна на крај Jared ми е ко Кончита во сосем малку помажевствена верзија. Швеѓанецов е добар да, ама ко за другар, да ги правам љубоморни со него потенцијалните удварачи
Заслужена победа на Шведска од почетокот ми беа едни од фаворитите прејака песна и мн.добар моќен настап лепотанот беше совршен ...
Ahh be do koga so takvi mislenja deka Koncita bila cudak ili ne znam sto. Stvarno ne znam sto vi smeta nekoj sto saka da si go promeni polot. Koncita bese poubava i pograciozna od drugite voditelki, a da ne zboruvam kolku ja biduva za voditelka. Naucete se malce da prifakate, a ne da kritukuvate. Svedska spored mene ne ja zasluzuvase pobedata, imase samo dobar scenski nastap. Il vilo kako Il divo fenomenalni italjanski glasovi koi trebase da go ponesat kristalniot mikrofon doma. Uste ednas so staromodni razmisluvanja samo vo mesto se tapka. Kutro makedonce politcko isprano sekogas saka da dava ama ne moze da primi Izvinete za latinicata od telefon sum