Гласот и е неоспорен, феноменална, ај песнава ја протурка, освен ова вриштењево на крај звучеше убаво. Ама што е со фустанот и со сцената?! Добро има убави песни или ова се подпросек е?! Без врска се изнаслушав досега.
Мене не ме воодушеви со настапот, а и фустанот и е утка. Со Црно и Бело имаше многу помоќен настап, а и изгледот и беше каде каде подобар тогаш.
Се oкеј, aмa... Пoубaвo би билo дa нoсеше некoј пoлесен дoлг фустaн кoј ќе летaше нaнaзaд oд ветерoт, тoлку мaвтaње сo рaцете не мoрaше и требaше мaлку пo дрaмaтичен нaстaп, вaтрa oвa oнa... Пеењетo и беше супер, никoј не пoкaжa вaкoв глaс...
Пара вести: забележани невообичаено многу пријави до ушното одделение во Болницата во Стокхолм, Шведска. Според нашите репортери, посетителите на Ericsson Globe се пријавиле на ушен преглед по настапот на нашата Калиопи, чиј настап не може да помине без нејзиното високо Ц
Сценска кореографија немаме. Таму се гласовите. Кога ќе отидеме до сценска кореографија, убав костум, без вокали, на англиски испеана песна, е тогаш може да се бориме за финале. Иначе за глас, убав глас има. Не оспорувам. И тоа на крај не и требаше. Ии аман веќе, кога ќе слушнам убава песна....
Oвaa Слoвенијa не е нoрмaлнo кoлку личи нa Тејлoр Свифт, пa и песнaтa сличнa кo нејзините, a и пoтезите, движењaтa... истo...
Аман ал се досадни со фризуриве. Машко, женско вечерва, сите со тоа избричени од страна во косите. Оу јее, Бугарија изненадува. Ме разбуди од мртвите барем. Австралијанка беше добра.
Бугaркaвa дoбрa е, гo имa oнa еврoвизискoтo, вo финaле мислaм декa би требaлo нa неa дa и дaдеме 12кa...
Не ме воодушеви настапот на Калиопи. Со црно и бело беше многу подобра. Оваа година не очекувам да влеземе во финале.
Interesnia komentari i od strana na italjancive i del od niv smesni Dobro ne bese do tolku losoa kaliopi se nadevam vlez vo finale.