Слатка дека е бремена. Ајде не паѓај на емотивност Грузија ми минатиот пат звучеше поинаку, подобро, сега ми се напорни Дефинитивно не за евровизиска песна. Па како ќе ја научиме напамет? Комерцијала фали
Лелеее, од грузискава песна глава боли... али у буквална, не у позитивна смисла Не сфаќам уште шо бараат во финале Украина, што знам... премногу депре, дури крипи ми е ме чуди што е толку фаворизирана. Ерменија ја чекам, my second favourite
Што ма Скај ,да не беше таа немаше да видиш ни подолг фустан ни подлабок шлиц... Украинката на моменти како да нарекуваше над гроб на покојната баба. Грузијциве со специјалниве ефекти ме ослепеа... Австрија ...ми беше подобра во полуфиналето...што знам..
Јас Украина ја прескокнав. Пуш пауза, оти си обеќав во случај да ми текне да си ја одгризам ногава и да го гаѓам телевизорот.
Јаооо сета се изгризав @lunicka Лунич еве ја гола нога. Што знам, ништо посебно. Борииинг. Освен нога, те.две
Австријa и Ерменијa ми се уште едни oд фaвoритите. Oвaa Ерменкaвa ќе јa женaм. Преубaвa ми е. Бритaнијa не беa лoши, aмa не беa ни нештo специјaлнo.
Woaaaah, какво затворање... предобрааа! За мене Унгарија и Ерменија ми делат прво место, можда за Унгарија сум повеќе оти текстот многу ми се допадна, а и ради лепотанот Значи, мојата листа: 1. Унгарија 2. Ерменија 3. Летонија 4. Франција 5. Бугарија
Србија ми се допадна. Ете што значат моќни бек вокали, а не ко’ нашине. А Русија... никаква. Имав чувство како да ми ја рецитира Војна и мир. Сто збора во секунда. Едно те исто го верглаат секоја година.
Мене нa првo ми е Австрaлијa, нa втoрo Ерменијa, третo Унгaријa, Австријa и Бугaријa. А кaкo Грузијa стигнaa дo финaле?
Србија некако најдобра и јас гласав. Азербеџан.ѓ,Ерменија,Австрија,Унгарија едни од најдобрите и Кипар ми се свиѓаше