Супер настап! За прв пат сум горда на наш претставник, од стас до глас до изведба и Јана е преубава, многу ми се допадна, ако не влеземе ставрно се геј овие од јуровижн.
Jas ocekuvav pomoken nastap, iskreno. Taka ja zamialuvav Jana. Srekno, i se nadevam na najdobro. Cestitki za bebusot, bas i bese mnogu ubav toj del.
Нема шанси да се пласира нашава,не верувам до сега сите претходно беа подобри и во настап и во пеење да бидеме реални.
И мене ми се допадна тоа што беше опуштена и што немаше трема воопшто. Малце кореографија подобра да и направиле,ама целокупен впечаток Бремена била?Со лесно нека и е бременоста Ајде да го слушаме Били Звер сега На овие уште овци им фалат или пердуви и како индијанцине
Каде и беше гласот на Јана? Музиката преовладуваше. Мене воопшто не ми се свиѓаше нашиов настап.. да ги пратеа "Македонијо како си-Ланчо ft Xtreme Z" мислам во првите 5 ќе бевме, а може и победници
Супер беше на настапот, немаше разлика од оригиналот, бар јас не најдов ниедна забелешка во однос на песната. Малку нападна беше шминката, бар друг кармин да и избрале, ама ајде, се вклопува во диско атмосфера. За ова дали е трудна или не, може и да е во склоп со приказнава, значи мислам дека и можеби не е. Пред некој ден гледав интервју со неа на тв Сонце и водителката ја праша дали вежба и што и Јана и одговори дека не вежба зашто не смее. Се зачудив зошто не би смеела, прво помислив за да не се повреди пред настап или нешто така.
Млака ми беше изведбата ,некако тивка,ама сепак во споредба со претходните наши добра е ... Кога спомна нешто тајно водителката помислив ќе ја запросат(оти тоа е наш тренд),ама ова друго било, нешто поубаво. Нека и е со лесно и среќно...