@sanjaeva Да, баш тоа му кажував на татко ми сега,ако победи некој сосед да спрема пари за карти. Иначе,убава песна на Бугарија. Гледате јас за блиски земји навивам,за да се шетам.
Бугарчево подобар глас имаше од претходното детенце.Иначе читав од Русија бил,ама имал татко Бугарин,така нешто Песната супер и текст и музика,детево преубаво испеа,сценографија супер.Браво Цел ден на репит ми е песната Не му бега финале
Ја не би одела. Ако више патувам ради некој музички настан би отишла на настап на некоја од омилените звезди и не на надежни таленти
Мене па блгаринот не ми се допадна... А Литваниа.. ептен мулен руж на Агилера и Пинк, исто и на Швајцарија ептен ме потсетуваше на некоја позната песна...
Јас да, би сакала трета среќа. Бев да ја гледам Елена кога настапуваше кај јужниот сосед и Тамара со „екипата“ во Белград. Сакам пак, навистина преубав филинг е. П.С. Се гледа дека сум хардкор јуровижн фан.
Ајде ма, не мора карта за евровизијата, ќе се прошетаме може ќе се погоди со некој друг концерт ако не, ќе си фатиме друга локација..диско, туј онуј. Ќебапчета ќе мезиме
Земај телефонот и оди до бабичката да јА убедиш да гласа..не губи време тука..џабе ли те праќаме во јабана. ..ај..ќе вадиш китки една недела..ама како пак глас ќе добиеме.