Уште предвремено да се породи сега кога ќе гласаат И така почнавме, барем да крај да идеме со дрмањата Јас се засрамив малку ама ќутете 21.10 часот -Јана обајвува дека е бремена 22.55 час -Јана ја запросуваат 23.45 час -Јана се породува 02.00 час -Среќното тричлено семејство си оди за Македонија
Барем прстенот да и го ставеше Ајде за некоја година Антонивчето да подпорасни да ја пуштиме на евровизија, ќе влеземе барем во финале
Не не, од оваа година на двете полуфиналиња даваат снимки од пробите на тие земји, како сега што ги даваат Французинката и Германката, затоа го имаше, инаку директно е во финале
Леле мораше ли на таа карта да игра, аман колку сељачки потег. Инаку настапот ми се допадна, баш светски изгледаше.Во костимот малку на Бијонса ме потсети.
Мене стеав ме фака од овие јавни запросувања..... Човек на раат да не може да се навали да ги врзи патиките ...Уплав ке добијам
Бела ци-ган-ка теби бичу јааа. Мала дигресија. Глумете дека не сте го слушнале ова од мене. Од возбуда и печатни грешки сум направила во претходниот пост, туго несречо.
Сите тактики ги испробавме. Очигледно не палат. Следна година Талат Џафери на Евровизија. Мора да одиме агресивно кон победа
Зaпaдoт пaѓa нa вaкви шaмпитa дешaвки И плус пoсле глaсaње беше чинoв. Лoш тaјминг или веќе сме сигурни вo финaле
Знам дека ме обожаваш, омилен фан си ми. Туку кој к.р со запросувањево, ништо не слушнавме, и го остави кутивчето со прстенот па наместо тој да и го стави она сама си го стави Толку ја испофалија Бурческа, мислев у финале ќе влезе а она не се ни слушна како пее, како плејбек да беше.
Јас мразам јавни запросувања, ама ајде бе луѓр, на Евровизија е девојката, баш не знам позгодно место да го направи од таму. Нека е и публицитет и што сака нека е, не ми беше претерано... И јас би сакала некој да ме запроси во некој на мене битен момент, па кога е убаво нека е најубаво Нека влезе во финале свадба да правиме...