После 5 дена на Сител: СКАНДАЛОЗНО: Унгарскиот претставник на Евровизија е вистинскиот татко на бебето на Јана!
Јас кога ви викам дека само циркузи се за на Евровизија...следна година Раде Рогожаров, последна надеж.
Единствено нашата и на Бугарија ми се допаднаа од ова полуфинале, претходното воопшто не го гледав. Не очекував да влеземе во финале. И мислам време е да се откажеме од евровизија. На твитер доста позитивни коментари гледам за нас.
Јас мислам дека Хрватска сигурно ќе има пласман во првите 10. Само таа е во финале, од сите сигурно зема 12ка.
Јас не знам што не пратиме некој рандом непознат лик што ќе се изглупира за сите пари. Да направи некој настап со лелеикања, со тверкања и со триста други глупости... и да не влеземе, ич да не жалиме. П. С. Догодина Калиопи ли е на ред?
Секогаш биле непрофесионални што се однесува до Евровизија, ама оваа година е еклатантно. Државава издвојува пари за тој фестивал без општа согласност, а изведувачката цело време размислувала и за приватни работи. Имаше три месеци да научи кореографија, или поточно, да научи да танцува, ама сега не знам дали можеби внимавала на бебе во стомак...
Па ова со Јана не беше ли исто ко што си пишал? Јана е рандом непозната...Појде, ја запознавме, прв пат објави дека е трудна, прв пат падна запосување на еворовизија, се породи...Уште поголеми глупоти од ова, не може Дури ни мене не ми текнуваат вакви глупости.
Кога ќе се сетам само дека на темава поодамна, една феминка пиша дека Јана ќе направела спектакли на Евровизијата... Абе се ни е предодредено, се е судбоноснооооо.
Само ние си го напаѓаме нашето. Не дека нешто оправдувам од ова што се случи ама само од нашиве слушам лоши коментари за запросувањето и за нас. цццц Моментално worldwide trend сме на твитер еј.
Тоа што во Македонија се "искомерцијализира" јавното запросување е една ствар, тоа што на таа сметка Јана си доби позитивни коментари од Европа и пошироко е друга ствар. Тоа што "не ограбија" трета ствар. Од целава драма, ништо не доживеав како апсулутно глупо или брука. Единствено што ми смета е пискавиот глас на Јана. И пак ќе кажам. Помеѓу вакви песни, заслуживме финале и тоа не е дискутабилно.
https://www.instagram.com/p/BIiiZbtjja2/?taken-by=uros.vasiljevic The face you make when you find out you're not the father .
Зошто труете. Си се прошета чупчето. Си се прослави. Вие љубоморите дека не сте во Киев бремени и штотуку свршени? Роди го таму Јана за документи! од близок пријател ајм дајиииинг