Ние секогаш сме гледале да испратиме нешто квалитетно, сега тоа како испаѓа финалниот резултат, тоа е друга приказна. Па Џоли, од нашава естрада кој го знаат во странство? Кога ќе видиш а Јана, а некој друг исто ти се фаќа. Додуша, само фолкеркиве се познати по другиве земји... Џекпот. Догодина да ја пратиме Елена Велевска. Турнеи по Австралија, турнеи по Германија, еве ја сега и во Бугарија се проби. Доволно гласови за влез во финале. Мене ми се допадна ова со запросувањето, иако не ми се допаѓаат многу јавните запросувања. А ова со бременоста ме потсети на Бијонсе кога објави дека е бремена на VMA после настапот. @бон жита, спаваш ли мирно?
Е и овој нека иде труден таму, нека се породи на сцена, нека земе државјанство и нека не се враќа тука ич!
После идол гледав слики заедно има памтам омилен пар ми беа. И мислам до пред некое време сретнав некоја понова слика. Којзнае што сум видела.
Колку беше убедена дека Јана ќе направела некој скандал, ќе останела запаметена, а ние па сеир си теравме со неа.
Сакала да нè предупреди на време. Ќе гледа ли некој финале? Изгледа Руслана ќе била специјален гостин. Кога ќе ми текне колку се трескав на Wild Dances кога бев мал.
За да идеше понатака, требаше да изјави дека е оплодена со ин витро, од непознат донор, а да ја запроси Гоца-бесни брк и тоа пред гласањето!
Кога би била жири, ниту јас не би ја пуштила во финале после тоа што го видов околу 2:00. А за запросувањето, whatever. 10 години владини реклами и време за бебиња, за очекување е по некој ваков пар ту и тамо, па зошто да не и на Евровизија
Леле бе, му го отворив профилот и добро што се воздржав да не искоментирам нешто на глупостите, оти сите тука ќе ме дознаевте Не сакав да коментирам за ваквиве тука, на твитер читав и разбрав дека ја хејтаат Јана од политички причини, оти на кавер имала слика од студентските протести, па татко ѝ бил во амбасада и затоа е пратена... На јутјуб дури еден пиша дека ќе навивал за првпат против Македонија заради ова. И за ова стигнаа ваква негатива да шират, нека се засрамат! Додека ради „патриотиве“ цел свет нè дозна по лошо и брука, Јана таму нè претстави на најдобар можен начин, со фино однесување, добар англиски и песна што многу љубители на музиката и на Евровизија сметаат дека заслужуваше многу повеќе да постигне. Дно дна!
Кaкo ви се дoпaѓa бе Хрвaтскa мене тoa не ми е јaснo?! Едвaј чекaв дa зaврши искренo. Нaпoрен ми беше зa слушaње. Уште oд стaрт рекoв декa фaвoрити ми се Јaнa и Бугaријa. Убaв нaстaп имaше Јaнa, oчекувaв бaрем дa влеземе вo финaле и ништo пoвеќе пa мaкaр и нa пoследнo местo дa бидеме вo финaлетo. Дaли е пoлитикa или немa дoвoлнo глaсaчи не знaм. Бигaријa фaвoрит. Предoбрa песнa и предoбрo пее детенo, не гo рчкaјте зa гoдините. Знaчи глaсoт му беше ист, дури и пoдoбaр oд студискaтa верзијa. Нaвивaм зa негo вo сaбoтa. А дa, и дoбри ефекти имaa Бугaриве. Кoнечнo нештo интереснo нa сценa видoв. Некa и` е честитo нa Јaнa зa бебетo и брaкoт.