Јас мислам дека @sjdgo не мислеше на пратечките вокали,туку на тоа мафтање со рацете и чудните мимики.Бар јас кога гледав смешен ми беше тој дел.Се чудев што се случува
Јас убаво си реков дека Аустриецот ме потсеќа на едни што ги имав слушано, крадена им е идејата за спотот нивни. Нешто исфрлиле ама личи на оваа песна во однос на спотот мислам. Спојлер: Австриска работа
Се разбравме Патем не знам ни што точно оценува жирито. Помислив на тоа дека имаше и кометари на јутуб дека е плејбек ... Сеедно, факт е дека сценскиот настап межеше да биди многу подобар, а и аглите на снимање во глобала не беа добро избрани, не и помагаа нешто многу.
Покретиве негови ме потсеќаа на гангам стајл. Хахаххахахаххахаха Господе, Црна Горо не си свесна како си се избрукала.
Хари ис ин да хаус бичезз Ме умреа со сликиве ахааххахаха Славко не беше толку лош, имаше според мене и поголеми катастрофи
Ма Хари Потер е мажиште за бебево. И јас имам помашки глас од овој, а пази, важам за некоја со прилично писклив глас. Ова ми беше најнеевровизискиот кандидат, детенце.
Немојте да ма каменувате... Ама ич не ме бендиса Јас едвај гласот и го слушнав Тотално разочарување.. А и настапот во целост.. А па тие драмите со запросување, бременост... мислам...на тоа ли мислеа дека ќе паднат...
Мене уште на почетокот не ми се бендисаше, уште кога ја пласираа песната и знаев дека нема да влеземе. Ама ние сме научени на големи очекувања и после се чудиме на големи разочарувања. Плус на плејбек пееше ич не се слуша, преслушав сега на јутуб. Ако е трудна не значи дека многу се напрега и треба да и излезат во пресрет. И така политичката ситуација не ни е средена и на работ на колапс сме а не пак Евровизија догодина да правиме.
Е ако влезевме во финале, пазете да не победевме. Ќе бевме топ 10 (заслужува), за топ 3 или за прво место Македонија може само да сонува.
А јас па уште го убедувам дечко ми викам види бе цицки има ама намерно облекол бела кошула и маица да не се приметува толку, па си свртев филмче дека прима хормонски терапии па затоа има толку бујни веѓи. Па гласчето дека му е такво ради терапиите... Ама на крај ништо од сето тоа.