Држави какви "фрикови" праќале на Евровизија и никому ништо, ние со комплексот на нижа вредност -леле што ќе каже народот- уште сме. „Да не се обрукавме со прстенот, да не ќе се смеат...чекај да разгледам коментари странски да видам да не не плукаат...уф глеј коментар "awww they were so cute" -ДОБРО Е, луѓе добро е, слатки сме биле, дишете, никој не ни се смее, види се жалат уште и дека би би си го утнала преносот" Што кажува ова? Групна анксиозност, комплекси...абе Евровизија е, нели беше смешка, нели требаше да пробаме нешто различно како финта за да влеземе, нели храбри ќе бевме Боки да го пуштиме...сега олеле, мала драма и веднаш потрес. Опуштете се, се е ок. Нели беше песната супер пред Евровизија, најдобра песна досега итн итн, што сега? Или да влезеше пак така ќе беше ама сега веќе не е
Не се дереше. Одма се осеќа класа кога е Италија во прашање. До душе, претходните наврати правеле погрешен избор на песна, ама оваа година е најдобра од сите таму, зрачи позитива. Прв фаворит ми е. Втора Португалија. Море, ова Бурчево ама лично сте го сфатиле. Не знаете за крај.
Народ за жалење сме значи.Толку пари фрли Македонија за евровизија за кого?Да се курчиме пред светот и само мала групичка македончиња да отидат да се прошетат.А што е со охриѓанецо што останал без родители и роднини?Што е со сиромашните што нема што да јадат,пијат,спијат?Дајте откажите се од таа евровизија тоа е за богати луѓе а наместо да фрлете пари наоколу помогните на некој што навистина му треба помош.И после се чудите зошто бегаме од македонија
Последните години,не пратам Евровизија.Оваа година, заради нашата претставничка се заинтересирав. Од тие што успеав да ги слушнам, се надевам дека Бугарија ќе победи! А, да,и Белгија е добра.
Не знам дали ќе гледам вечер, пошо искрено и не ме интересира до толку кој ќе победи. Јас гледам се дур Македонија е во игра Криво ми беше што не влеговме, ама тоа е Пишав и одма кога се деси, и сега ќе кажам, што чурук нација ќе бевме бе, одма да се плука И се претера со некој коментари. Разбирам и шега и се, ама има граници. За победник навивам или за Бугарија или за Италија. Језда за нијасна повеќе сум за Бугарчето
Еј и јас сум во гледаноста! Јас повеќе возбудена бев за Бугарија кога излезе на сцена, отколку нашата сите можни видеа на јутуб му ги изгледав со се интервјуата Колку и да сакам да победи, сигурно ќе победи Италија освен ако не се случи некое чудо. оваа изведба ме како вика менторката негова: Кристиан тотално ме мачка! Ама душа е!
Сите му ги изгледав видеа,па и ова и баш и јас бев ваква додека го слушав,премногу емотивно и преубава песна
И мене Бугарчето ми е фаворит. Уште кога ја објавиа песната ја слушам многу често, посебно последните денови. Освен на Бугарија ми се додна песната на Азербејџан. Италија гледам ја фаворизираат многу, искрено мене не ми се допадна. Се знае ли редоследот на настапите вечерва?