Оваа од Италија прв пат ја слушам, не ми остава впечаток за победничка песна што знам патем сценскиот настап супер и енергијата на сцена.
И мене ми се допаѓа Унгарија,убава мелодија има.Еве што вели Спојлер You have to close your eyes, You can see me. To conquer my heart, You have to know my soul. If I do not have to, let me go I was born a vagabond. I've been crazy enough, But God sees me. I'm sorry, I'm sorry I'm lousy I'm gonna go to bed, give me a drink I'm fucked up, I'm fired Why did you lie to me, That does not matter my color? Did you know brown eyes, Never change in me. I do not ask for you yet Get away from me, leave me! I do not even see you, Damn you forever. I'm sorry, I'm sorry I'm lousy I'm gonna go to bed, give me a drink I'm fucked up, I'm fired God addressed me four years ago Gave me a real weapon in my hand. I could only take care of her I practiced more with him than a samurai. I can trust you always tell the truth I can cry with her but show the way. An alliance that will last forever He can not be sacrificed, he is my main treasure. Memorable forces lived in the child Afraid of it, it seems in the eyes. My strings are attacking and crying in the bodies Even if you protect it, poison in the instrument. I swarmed with great masses You hear my melody, you know my name. Long on the road, wounds on my back The tears of thousands go on my guitar.
Ако е на крај борбата за победа меѓу Италија и Португалија како што се претпоставува, дефинитивно Италија Има интересен сатиричен текст и весела е, иако имам 6-7 поомилени и од неа
21 година има девојката од Данска?! Јас од старт и' дадов 30, многу возрасно делува. Ми се допаѓа и оваа песна, иако не би ја нарекла фаворит.
^прекрасно, како до сега не сум ја забележала песнава на Унгарија Ама нема да се предомислам за Бугарија
@Mishela, и јас мислам исто. Сега гледам во билтен и Ерменија има добар коефициент. Италија ми е онака, весела песна, ама не ми е за победа, што знам. Унгарија ми се допаѓа тоа што има различен ритам од останатите и специфична мелодија. Истото го мислам и за Белгија и Бугарија. Овие другиве ми се класичен поп што го слушаме секојдневно по MTV. Французинката има убав глас.
На Данска не им е лоша песната, ама за победник не ми е што знам. На Португалија не ми се допаѓа, заспивна ми е песната
Мене песната на Португалија ми се допаѓа,ама не бе за победа Што знам,Евровизија некако ме асоцира на некоја енергија,песна за играње,а не оваа да ти се приспие
Дечки, абе италијанецов ги носеше боите на лгбт по ракавите? И тие што денсаа, придружните вокали, а и по екраните во позадина... Прочитавте нешто некаде околу тоа? Ја вака ко од Марс падната.. тек сеа уочив... Не дека иам нешто против, него.. не сум прочитала ништо околу тоа... А може и нема врска... Песната секако ми е втор фаворит Португалецов ме заспа..