Ден 5: уште не можам да сфатам што гледаат луѓево во песнава Вторпат заспав Најдосадно нешто на цела овогодинешна Евровизија, аман само нека не победи
21 има таа од Данска и јас ја мислев за постара.Песната ми се допаѓа една од поубавите. Едвај чекам да дојде на ред Бугарија @elimkd еве ти го и вториот фаворит.На сцена може така се однесува,ама баш гледав интервју многу паметно делува Азербејџан
До сега ја немав слушнато песната на Унгарија и искрено пријатно ме изненади, убава песна. За Бугарија сум дефинитивно и други не ги паметам што ги гледав во второ полуфинале Италија ништо посебно, не знам зошто толку галама околу песната.
На почетокот на настапов овие потезиве оваа пејачава што ги правеше изгледаа како да има проблем со голема нужда па се мачи таму
А ова е највпечатливата сценографија годинава. Песната ништо посебно, ко хит од Рита Ора, ама сцена топ.
Португалчево нема здравствени проблеми ама многу злобни коментарии пишуваа го навредуваа, многу бил емотивен Има мелодија и емоција која те понесува на сосема друго место
Азербејџан не ми беше ништо посебно ни добра ни лоша песна. А Хрватска ми е една од фаворитите. Бива го човекот секако знае да пее
На татко ми фаворит му е Хрватска. Пее на англиски и на италијански? Ова со италијанскиов му е ептен голема предност. Не ми е посебна песната, ама ми се свиѓа кога има вакви креативни и талентирани лица на сцена.
И на мене ми се допаѓа на Португалија песната,многу нежна и смирувачка ми е. Некако искрено пее дечкото, од душа.
Го испуштив италијанецот, ја заспивав малата Ме бендиса Ерменија и Бугарија и Франција ми се фсворити