И секако најдоброто секогаш на крај доаѓа. Ла Фраааанс Апсолутно преубава ми е девојкава и песнава!! И ниедна остала песна не ми е ни приближно убава како францускава. И апсолутен морален победник!!! И пошо оваа Евровизија ниедна прогноза не погодив, големи се шансите да земе слабо место и да си пукам у колено
Се наежив, прекраснотии Душа, алал да му е! Каква Италија, каква Португалија, им нема рамен на него и Белгија, што ако се најмлади Браво!!!
Она кога ќе ти текне дека забораив да играм кладилница за Евровизијаж, добра е и Французинката. Ама нема нешто посебно добри песни годинава шо знам... Типувам за Белгија и Бугарија јас.... 
Конечно Франција Убавица ми е Алма Само требале и нешто танчери да има на сцена, уште поубава ќе била, како во спотот
Кај може Бибер со овој.Браво за Кристиан А девојкава од Франција преубава е,а и песната е убава. Една од поубавите годинава а и спотот од песнава е прекрасен
Јас ќе одам догодина. Ама тогаш 18 ќе имам, стар ќе бидам. За Бугарија веќе кажав. Алал да му е! Французинкава има убава песна, ама настапот не ми беше нешто најпосебен.