Ние секогаш наопачки гласаме, на Грците им лупаме бодови како први браќа да ни се А србите попрво нема ни да гласаат отколку на Хрватска да дадат... Ептен се во политички конфликт..
Дали приметувате која од која позгодна/ен и средени од овие што се јавуваат само нашиов како поплава да го избацила беше..
Португалецот е едно толку слатко створење, ако слушнете едно негово интервју ќе ви стане јасно зошто сите гласаат за него. Инаку дечкото никогаш во живот не гледал Евровизија до сега, има некои здравствени проблеми но докторите му дозволиле да настапува, има завршено психологија и џез музика во Америка, течно зборува англиски, шпански, португалски, италијански... и на прашањето дали сака да победи одговори: О, нееееее воопшто. Ке ми значи ако се случи, но воопшто не сум овде заради победа.
Не е можно, не. Покрај други подобри песни овој да победи. Не дека се нешто нај, нај ама Бугарија најдобра според мене. Португалецов не го ни забележав, значи не ми оставил впечаток. Озбилни се? Туку Хрватска меѓу последните. Штета што не влеговме ќе имавме добар пласман. Какви песни има нашата е злато. Нанесена ни е неправда Песниве терор за уши.