Земете дома штикли, тенџериња, сукала и се друго што ви се наоѓа при рака од домашни средства да се мава по нашава водителка која ја продлабочува тензијата навивајќи за Португалциве.
Јас мислам дека песната е сосема во ред, тргнете го настрана изведувачот, не знам какви здравствени проблеми има, ама настапот беше навистина фин. Песната е многу емотивна и многу моќна, изведувачот е душа.
Ужaс. Кaтaстрoфa. Гледaм сите пaѓaaт нa тoa декa имa здрaвствени прoблеми, aмa aј бидете реaлни декa песнaтa вooпштo не личеше нa Еврoвизискa. Мене пoвеќе ми личеше нa приспивнa песнa зa бебињa, ниту емoции, ниту ништo. А, oвaa пa Кaрoлинa кaкo ме нервирa. Ептен билa вoзбуденa. Мa иди у три лепе. Лут сум ифрит.
Da dobie najmnogu glasovi I od ziri I od publika, a nas ni e katastrofa... da ne ni fali nesto? Ne...eve pak go slusam I kako little mermaid mi e. Pa ovaa nasava pa se podmoca
Песната не е толку ужасна колку што не е за Евровизија. Мое мислење, нешто позабавно треба да е, сега кога ќе почнат да ја вртат по радиа ќе заспие некој на волан Убаво си пее дечкото, песната си е емотивна, ама според мене некако е најспора песна шо победила до сега... Ама се си е вкус, нека му е честито
Абе ајде бе, песна-успивалка како да не. Ај да одиме вака: седиш на балкон со либето, пиеш алкос (макар било и пиво) и гледаш како градот тлее под тебе, откако навезел ѕвездено небо во рандом летна ноќ. Тоа ми е песнава, прекрасно. Модерна верзија на мелодија од Френк Синатра.
Александар ли се викаше, води на мтв емисија, има козјо брадиче.. сеа колку добро објаснив.... не знам баш дали ќе сфатиш
Како песничка од Бамби или Заспаната убавица во златното доба на Дизни. Португалија си го заслужи местото, ама некои други на врвот од табелата Италија треба повторно да се откаже од Евровизија. Најмалку што заслужи годинава беше второ место.