Кипaр е врвнa. Oбичнo не мoже секoј дa игрa и дa пее вo истo време. Oнa oдличнo ги склoпи и двете. Фaвoрoт ми е мене, иaкo не верувaм декa ќе пoбеди. Мoжеби вo 2006.
Јaс имaв глaсaнo пред некoјa гoдинa, тoгaш бев нa кредит и цел ми гo лaпнaa. Иaкo пишувa декa пoрaкa е 40, кoлку? Сегa нa сметкa не би се oсмелил.
Слатки беа двајцава у позадина на Ирска @Lella каде е? хаха Ваква песна да беше радиска од Сем Смит ко што вика Мишела, би ја слушала, ама вака за на Евровизија ми е досадна малку Кипар враќа у златните времиња на Евровизија, иста Папаризу Прејака, мислам дека има заслужени шанси за победа. Не фатив убаво у претходните коментари, што е работата со Хрватска, чиј плагијат била?
Во ред е сценскиот настап, првпат ги гледам нашиве, и симпатични ми се, но песнава ни е ужас. Имаше убави песни според мене вечерва Кипар девојкава ми е најубава. Се е перфекција. Од сценски настап, до песна. Мене ми е фаворит за победа. Нашиве како што кажав. Луѓето ми се ок, сценски настап ми е во ред, ама Песната не ми се допаѓа Бугарија ми е убава, но од таа девојката со пирсови по цела глава и тетоважи ми делува ептен невкусно, па затоа би ја ставил на дното од топ 10. Мои 10 песни за влез од прво полуфинале се. 1. Кипар 2. Израел 3. Грција 4. Естонија 5. Азербејџан 6. Белорусија 7. Ирска 8. Австрија 9. Белгија 10. Бугарија
Ја чекам некој да пише овде кој продолжува оти човеков ми спие и не можам да следам тв Па да му се придружам. Иначе неам фаворити. Нашата беше горко разочарување.