Се цитирам од Македонските јавни фаци. Немам дојава за ова, чесен форумски збор. А моментот кога го соблекува палтото го нема...? Ме интересира како Бугарија направи ваков спој на изведувачи?
Некoи се пoтрудијa дa бидaт Сaлвaдoр, aмa испaднaa дoсaдни... @Mishela, меѓу првите ќе бидaт Изрaел, Австрaлијa, Русијa и Нoрвешкa.
Бугaријa веќе некoлку гoдини пo ред прaќaaт oдлични изведувaчи и се меѓу првите 10. Лaни мислaм втoри беa. Мене ми беa фaвoрит.
Копија е на Елени Папаризу, изведувачката од Грција која настапуваше пред 13 години на Евровизија и победи. Ние не одиме даље..
И имам гледано настапи на Елени уште одамна, баш слични и се, секогаш доста танцува, интересна е. А како у листава би се убациле Суперхикс, баш ќе се издвоеа..
Гласано за Кипар, и Беларусија, ептен ми се допаднаа и двете Ајде и нашиве,заслужуваат финале *fingers crossed*
И двете се способни да играат и пеат, да, ама не гледам каде е копија. Реално добри 90% од женските настапи период 2005-2007 имаа таква енергија. Ама озбилно, женава растури. Страшна енергија, што лично не ми е споредлива со таа на Хелена. Заслужува и победа. Eдит: дали озбилно Хрватска не влезе?
Годинава заслужено не влеговме во финале. Се знае што се бара на евровизија, (по не знам кој пат) стварно не ми е јасно зошто не се потрудија воопшто за настапот. А и со тоа што сме го слушнале од Марија досега, пеењето и беше доста слабо баш вечерва. Жалосно за песната