Сеа го заслушав феминистичкиот текст на Израелката, и уште полошо што такво нешто се претставува преку ваква гротеска... Too much во секој аспект е настапот, а и гласот ми е преисфорсиран и одбивен
Se nadevam na otpor na zirito Cudni raboti se slucuvaat so Izrael ko nekoj da im gi bilda pregledite na you tube .
Некoј улетa и се дереше, пејaчкaтa се исплaши и не пееше некoјa секундa. Кoлку римејкoви имa нa Австрaлијaнкaвa сo турбoфoлк песни. Се изнaсмеaв.
Cutenesssss overload aaaaa Не би имала ништо против да победи, али кој ќе ги трпи само хомофобите Бај д уеј, големо уа за Кина и браво за одлуката на организаторите!
Ланскио претставник на Израел кога ќе ми текне чат пат го манијачам а сеа која спротивност.... аууу италијанецот во црно кој поглед го има Изгледа само ја коментирам за маЖите
Јака е Кипар, си владее на сцена. Го украде шоуто типката уште во вторникот, буквално. Ингросо има најдобра песна, освежувачки поп. Најголемиот дел од останатите имаат сличности, не ми се пишува поопширно. Башка пакет нуди дечково, харизмa има, симпатичен и знае да се наметне во центар на внимание.
Ааааа зашто така, шо им фали да отидат у Острелија. Ништо тогаш, а баш планирав за во Австралија и јас да се кандидирам. Плус ќе се запознаев со @bittersweet ,онака кај може да се видиме. Значи и настап и сцена Острелија и Молдавија, вториве коа ги слушнав прво мислев да не почнува фолк фест Валандово, ама добри беа. Ова србиве од што летаат у облаци па и песнава шит, се дереа нешто у етно стил па коа почна мушкарацот мислев ќе ја почне краља кокаина. Страшно неинтересно. Така, коа го имаа Милчин на сцена Оваа шиптаркава Елени апла Бијонсе на сцена, катастрофа. Италија во нивен класичен оригинален стил, мислев ќе ја почнат ла шате ми кантаре. Штета не ги гледав сите А што е со русите, пееја ли?
Вooпштo не е дигнaтa Елени. Нa сите интервјуa е супер финa, a и нa oтвaрaњетo ги пoфaли тaнчaрките декa и' се oгрoмнa пoддршкa, дoдекa другите вooпштo не јa ни претстaвувaa придружбaтa.