Ииии се испонаежив на крај! Forza Italia Колкава штета е што многумина не го разбираат текстов... Јас ќе праќам 26ка
Италијааааа ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Единствена песна со прекрасна порака за цел свет ама штета е што тука победува политика и слични го..а
Израел, данска и Норвешка некако слабо ми беа пуштени песниве. Тивка беше музиката и лошо поминаа. Израел според мене по оваа вечер ќе биде далеку од победа. На водителкава наша треба некој да и каже додека се преслушуваат песните дека не се збори. Неможев да ги преслушам песните.Секоја година и се случува истото на водителкава. Франција велат фаворит била. Мене ми беше меѓу најлошите
Eве ја и мојата листа, благо модификувана и зголемена.. 1. Факен Естонија 2. Холандија 3. Словенија 4. Финска 5. Србија 6. Кипар 7. Литванија (Ќе надополнам ако пропуштив некоја).
Абе истото го помислив , Милчин троа појќе забатален. Инаку, според европскиот вкус веројатно Кипар ќе тепа, а и Израел ми стои дека високо ќе котира. Италијаните чекам пак да се наљутат и да излезат од Евросонг.
Мене Кипaр и Шведскa ми се песни штo си ги слушaм и oнaкa. Ќе ми биде милo и дoкoлку Естoнијa пoбеди.