Кoј пее тукa? Негo, oвa сo девoјкиве ми се дoпaѓa. Мислaм декa знaм штo имaaт исплaнирaнo и сo кaмерaтa штo снимa ќе изгледa симпaтичнo. Амa фустaнoт... Кo гoлем дa и' е и движењaтa се губaт вo негo.
Марија Ивановска од Ај Кју, заедно со Дина Јашари, Антониа Гиговска и Валери Димовска како пратечки вокали.
Под видеото има многу негативни коментари, за жал. Ја уништија песната со "bad staging" (исто како и лани) и многу, ама многу лош аутфит.
Не знаеме да направиме добар сценски настап. Ако е песната добра, настапот е ужас. Елена Ристеска имаше интересна песна, ама настапот и облеката беа ужас. Руслана имаше просечна песна, ама феноменален настап. Мислам дека настапот влијаеше за да победи. Нашиве се за никаде.
Кој се клади со мене дека ќе влеземе во финале? Не затоа што ми се свиѓа песната, туку дека се е политика!
Dizajner bil nekoj si alek bimbilovski od ohrid rumor shop ohrid,a stilistka nekoja milena tanaskovska odnosno @pupimilena na instagram, samo sto ovoj prviot ne prifakal deka outfitot e uzas i se karal so site na instagram koj ja kritikuva garderobata ili brise komentari.
Дa, aмa кo мaшки глaс дa слушaм. Мислaм декa и гитaристoт пее. Изрaел е ту мaч. Стилoт и' е некoјa кинескa културa, вo пoзaдинa египетски мaчки, a музикaтa aрaпскa. Тaнчaрките пoзaди вo некoјa нoсијa дa не се? Мене Елени ми е врвнa. Песнaтa е бaш еврoвизискa, нaстaпoт истo тaкa. Пoтсетувa нa тие штo пoбедувaa дo 2010.
Се спремате за Јуровижн? Нашиве котираат доста ниско. Претпоследно место ни се пишува. За настапот доста негативни коментари. Солидна песна која заслужува да биде во првите 10, ама политиката се ќе уништи.
И политиката, а и сами сме си криви. Инаку, Марија и гитаристот се пар? Да не падне и оваа година прстен
Не знам дали се пар. Настапот не ми се допаѓа. Не знаеме да смислиме спектакуларен настап. Забележав дека тоа пали на Јуровижн.
Кои по ред настапуваме? Јас се уседнав пред тв иако знам дека нема да влеземе во финале пак ќе гледам Да се дешава нешто