За Ирска. Go gays! Инаку, позитивен впечаток ми оставија Украина, Велика Британија, Словенија, Чешка, Израел (секогаш ми е прејака најхејтаната песна, лани така со Yodel it) Кипар, Данска и секако Унгарија. Другите имаа или недоволно силна песна или премногу сериозни беа, што ги прави досадни и слаби на meme-material, што пак ми е одлучувачки критериум.
Прво да се извинам ама овој Салвадор како на тешки дроги ми е и како да сака да си кука ... А зошто ние не испративме некој болен може ќе победевме
Мене не ми се лoши песниве нa Сaлвaдoр. Би ги слушaл кoгa би ми бил тoј mood, aмa вaкa зa Еврoвизијa - не. Зa сите штo гo прoпуштивте упaдoт нa Бритaнкaтa:
Италија Кипар Франција Ирска Германија Украина Бугарија Финска Шведска Естонија Мои лични топ 10, што не верувам баш дека ќе се поклопат со вистинските
Еј, сум ја пропуштила Шеќеринска, не знаев дека ќе ја претставува Германија. Кажујте вакви работи друг пат.
Македонија има вкус 12 за Естонија браво Убаво му нагласи Јана Маседонија,Маседонија се запнале фиром па фиром
Кај ја најдовме бе Естонија Само Израел да НЕ победи! Аман! Инаку,јас сум за Австрија. Евентуално и за Бугарија.