Ми се повраќа Годинава е доказ дека колку повеќе се глупираш на сцена имаш поголеми шанси за победа. Покрај какви песни победи оваа не ми се верува!
Да не се лажеме,се очекуваше..песната беше со преку 25 милиони прегледи на јутјуб. Плус певлива е..од сите што ги слушнав по цел ден си подпевнував Ам нат јор тооој
Оваа од Израел, гарант има розе танга да и биде у тон со шминката а слушнав идол и бил Зоран Ванев. На што личи песнава бе, по кој пат Евровизија го допира дното? Не знам дали навистина нешто не е во ред со пејачкава од медицинска гледна точка или само глуми лудило со очите, ако е второто, за греота е. Шеќеринска никако да дојде до слава.
Tres Evropa. Pa posle Amerikancite bile prosti, a nie evropjani, 1.kokoska turbofolk so arapsko-azijatski primesi. 2.turofolkerka bijonsi. Listava koga ke gi izbrises prvite dve e normalna .
Незнам зошто ве чудат резултативе.Јако лоби,богата дежава,циркус на сцена. Сите три услови ги исполнија.
Луѓе, Евровизија е, it's supposed to be trash. Зошто се потресувате толку? Ми се допаѓа фактот што врескалата добија повеќе гласови од Шведска. The people have spoken.
Dno dna. Ocaj. Ne znam kako od tolku pesni kokodakanjevo bese najdobro i kako magicno so glasovi od vamu tamu pobedi Izrael pobogu. Se izvinuvam za latinicava
Am not your toy,not your tooooooooooy,you stupid boy Neznam za vas,mene bas mi se dopaga ,onaka pozitivna i pevliva