Луѓе,немаме пари за организирање Евровизија,немаме ни за сала.Добро е што не победивме. Кога ви рековме се е политика,не верувавте.
Одлично дечки, топ 10. Среќна осумка. Се видовме и на прво место, подобро реално не ни можеше да биде. Одлично, браво Тамара уште сто пати. Мене она ми е победник и тАчка. П.С. Сомнителни ми се последниве гласови ама ајт, нек иде живот.
Мислам дека е стварно политика во прашање , не дека мрчам али стварно така е Сепак и 8 место е успех Честитки
Глупости, глупости... Епа нека го укинат гласањето на земјите со по 1 до 12 поени. А не вака на крај да им начукаат по 250 поени на некои што имаа едвај 50.
Ненормална работа.. 58 гласа.. Браво за Тамара, подобро и не можеше да биде. #wearepoud Холандија катастрофална песна по мој вкус, како и да е, честитки.
Сега ќе искочи Мицко и ќе се повика на изборни нерегуларности, при што Заев ќе го поддржи и така народот ќе се обедини за прв пат.
Се порадувавме едно саат време како победници! Долго бевме први! И сега не тупнаа од земја! Толку се изнервирав значи!
Ајде да гледаме оптимистички дечки Никогаш не сме воделе ни од жири ни од телевоутинг, сега колку толку задржавме високо место, па и 8 место не е воопшто лошо за нас, особено пошо не влегувавме со години во финале. Во секој случај, јас сум горд на Тамара, што не претстави во одлично светло и што бев возбуден цело гласање Плус во обложувалниците ептен високо си котираа Холандија и Шведска, така да очекувано беше да добијат многу поени иако Шведската песна не ми се свиѓаше до толку, јбг
Само да и кажам на Тамара дека сме горди и ова беше најдобра година на Евровизија досега за Македонија Возбуда, адреналин, најголеми шанси, позитива Кралица си...