И тоа чудо да го видиме за нешто да се согласат Од сега дирекно ќе си гледам гласање на крајот, џабе губам време во гледање како гласаат државите една по една.
Ај молим те у тема за хомосексуалност со вакви муабети Не е проблем начинот на гласање,не ли ви стана јасно дека е местенка.Прво прават на едни да им биде еуфорично,после на други. Со еден збор се подјебават политички а и Холандија е педерска држава Туку наредна година Калиопи е на ред.
Ретко да ми се допадне победничка песна. Браво! Браво и за нас. Би рекла реален пласман, можеби можевме и погоре, ама во глобала ок.
Ама мора да признаеме дека ептен catchy e песнава на Холандија. Мене ми беше фаворит годинава, ама ептен ми е криво за Тамара. Како и да е, одлично. Многу убава Евровизија годинава, општо земено. Само гласањето - катастрофа, измешано, збунки, збунки...
Tie sto imaa po 20 glasovi posle dobija po 100, a nie 58? More mrsh tamu. Se iznerviravme so mm mnogu.
Искрено, вака се докажа и дека не е наместено. Жири си е стручна работа, гласови си се индивидуална ствар на вкус. Мене ми е реално. Тамара дефинитивно беше вокал на вечерта. Ова што се деси вечерва нека биде само кураж за следна година. Со добра песна и добар тим, можеме и до победа. И за 10 години да победиме, на некои пак Зајев предавникот ќе им биде “крив”. Изговори еден куп. Небитни. Убава вечер
Реално гледано и поарно вака, убава промоција ни направи, преубаво не престави, голем успех во секој случај. Браво