Кажав јас,многу наши Македонци не сакаат да гласаат за нас,за себе За дијаспората зборувам.. Искрено не очекував прво ама во првите 3 се гледав... Тоа е...баш сум разочарана .. Секоја чест на Тамара,и треба сега сила да ја издржи канонадата...
Ова беше чиста местенка,си измислуваат броеви од каде ние да знаеме дека е тоа така? Зашто не ни образложат како тоа точно функционира?
Бар не ми е криво за Холандија, ми беше фаворит уште од четвртокот. Ама ќе лажам дека не бев многу возбудена и искрено се надевав.
Оваа песна беше најдобра до сега од Македонија на Евровизија. За мене Тамара е победник! Никој немаше толку добар глас како нејзиниот Ајде добра ноќ (Ќе пишам уште еднаш дека сум разочарана и не ми се верува да биле само 58 гласа )
Ама ептен ми беше Тамара јака кога кажаа дека има само 58 поени и кога кажа - ооо, тенкју. Од 12то на 8мо се искачивме иако верував дека ќе бидеме во првите пет. Штета, мислам дека заслуживме.
Абе кој 58 гласа, сега на инстаграм ми излегоја еден куп screenshots од луѓе кои гласале по 10 пати. Па Тијана само има гласано од Србија минимум 50 пати што се вели. Дај нека не не' ебат
Баш помислив на Тијана, а гледам и Јелена Карлеуша и Цеца ја поддржуваа. Они минимум три 50 пораки ќе ги пратат.
^ ^ ^ Told ya motherfuckers and bitches. Who's your mommy бе, а? Don't you wish your girlfriend was hot like me..don't ya, aaaa DON'T YA! Ај сеа да чујам, Одооор, Одооор, Одооор, царице! Уште ме држи еуфорија, не замерајте.