Уаа намештаљки...ни украле гласови гарант,и публиката изреагира во салата.. Грција педери..не ни очекував од нив повеќе
58 е само пропорционално. Во прашање се илјадници гласови, и од тоа се прави пропорција. Е сега кај ги наоѓаат тие цифри стварно е смешно и глупаво. 580 требаше да имаме... Браво Тамара!
58 не се гласови како само 58 пати да е гласано, туку некој коефициент што се добива од вкупните гласови.
Никогаш не сум гледала Евровизија со толкава напнатост и надеж. Поинтересно никогаш не било за Македонија. Од кога игравме кошарка вака не сме навивале сите заедно Да си ја гледаш земјата прва на список и да гласа жири од цела Европа за тебе стварно е убаво чувство. Треба да се пречека цел тим на плоштад Во полуфинале сме биле втори
Деечкии беее, во второто полуфинале сме биле втори изгледа!! Ако стварно се организира пречек да ми пишете
Ај да се самоцитирам ги погодив првите две, трета е Русија а Швајцарија е 4та за едно место сум утнала
Победникот е досаден речиси колку shoоооww theeem, али не до толку, сепак. Мислев дека Франција ќе победи, пред да го чујам настапот. Останатото очекувано. Не се нервирајте де, ето примивте поздрав од Курца. Песната ви е убава зашо ja слушнавте којзнае колку пати досега, а не дека стварно е таквa. Исланд јаки се, имаа и најака песна, комотно нека тролаат.