Македонци во Германија, срам да ви е! Пола Македонија ни е таму, па ни едно поенче да не почастевте од германската плата...
Па баш дека се отидени на печалба ништо не ги кошта порака да пуштат.јас сум фрапирана стварно. Па видете Холандија колкаво лоби има, освен ако нее наместено незнам немие јасно.
Ајде луѓе супер е и ова, не знаевме ни дали во финале ќе влеземе. Скоро сите гласови од жиријата беа кај нас бевме 1 место. Ова е одлично!!! Бидете #Proud
Еве на тие што ме ви е јасно од каде ни се телевоутиг поените Не се 58 гласа него 58 поени. Еве од која држава по колку Пих неможам да се помирам од Германија имаме 0
58, 53 колку и да биле nevermind.. Не се тоа вкупно гласови него се бодови. Не знам како ги рачунаат ама сигурно е некој систем ко пример 100 гласови=1 бод.
Поените од второто полуфинале Дијаспорциве ПаТрИоТи (патридиоти) на фејсбук јадат лајна за тоа како не бојкотирале и не не' гласале. Гнаси едни, никогаш да не дојдат на одмор тука. Почит до сите вас од форумов што гласавте за Тамара, не спаѓате вие во таа багра