Инаку само да ви кажам дека мене ми се гади од вакви „интелектуалци“ како оваа Царовска за којашто впрочем првпат слушам. Да сум на местото на Тамара би ја множел со нула, сигурен сум дека пустата покрај ЗаГрИжЕнОсТа зА ИмЕто малку е љубоморна оти ем се иселила ем не е толку успешна Јако е многу што имаат речник и целата изјава ја прават да изгледа непростачки, цивилизирано и си лапаат лајкови а не се во право воопшто. И секако тука се квази порталчињата со кликбејт наслови опп лапај си кликови.
https://www.facebook.com/tzarovska/posts/10219598993156519 https://www.facebook.com/tzarovska/posts/10219600924124792 И се ова убаво, коментарите не ги регулира. Кој шо сака тоа си пишува
Алооооо бе пишуваа северџанка, шејм и гнасни хаштагови на челото на Тамара на слики и ги шеруваа по фејсбук а вие ми ги браните? Повикуваа на бојкот, посакуваа последно место. Ме терате да барам за да ви ги постирам на темата да видите кого браните? Какви иселеници, какви патриоти од далеку и патриоти од нашиве во државата? Тоа бе значи за вас патриоти? Никогаш не сум се декларирал како патриот и најверојатно нема ни да се декларирам, ама кога гледам квалитет а е наш ГО ПОДДРЖУВАМ пошо ми е многу мило што успеваме некогаш во светски натпревари и секогаш ЌЕ ГО ПОДДРЖУВАМ. Горенаведените за мене не се луѓе туку се гнаси, колку и да пробувате да ги исперете не успевате во мои очи а и во многу други што не се изјавуваат за ситуацијата.
Мила Царовска не е деген Оваа е некоја небитна шо се иселила одамна, арно ама чат пат си се подвраќа во Македонија и продава муда за бубрези. Плус нешо пејачка е или слично, додека другите колеги на Тамара ја поддржаа или си ќутеа оваа беше најпаметна.
Ги прочитав, ми се гади од повеќето... И се испокарав со некои. Ама пак ќе биде така, без ралзика, колку јас или ти, се лутиме.
Пејачка бе Вајлд , не ти текнува на оваа , имаше нешто музика за филм со Мел Гибсон, мислам. А пееше порано на скопски фестивал, ама порано.Во Англија живее мислам.
Една песна имаше пред 20 години. Па отиде во ЈуКеј и роди вонбрачно со Габриел Јард мислам. Не е квалификувана за да критикува,средно музичко има завршено. Тоа што пеела како придружен вокал во филмска музика не ја прави професионалец за да кажува кој како пее и каде припаѓа.