Едвај чекам да те чујам Шала на страна не е лош вокал, ама споредбено со Тамара неколку нивоа пониско е, јбг Пак ќе речам, љубомора ради чуда
Ама ако, нека коментира од музиката нешто, високо/ ниско пеела или што ти ја знам. Ама таа напишала политичка колумна .
Дискутабилно е тоа,за некој може и е подобра за некој не. Туку небитно е тоа,ја посра работата со статусот. Седната пие чајче у Лондон и мудрува
Ние не сме доволно музичко/политичко/патриотско образовани за да напишеме таква статија Под нивоу сме.
Зависи кој каков стил на музика си сака и вокал. Мене овие етно-модерни верзии ми се пријатни за уво + сопран, гали кога пее. Тамара е нешто друго. Мене ме иритира нејзиното пеење.
Фала богу тоа реков и јас,мене ме иритира Тамарка со нејзиното понашање али за гласот симнувам капа,гласиште поседува. Штета што не го искористи подобро
Една колешка вмровка го има споделено текстот на дотичната погоре спомната Јас пак кога читнав Царовска на министерката Мила помислив, се зачудив што лошо може таа да рекла Кој фактор е бе оваа, јас и се кладам уште пола народ на помалце од 30 години првпат слуша за неа
Точно!! еве јас сум во таа група Не е то... не пратам скоро ич македонска сцена... Па и светска. Ако е нешто популарно ептен, ќе го запамтам, ама онака, ојле-дојле.. Неам толку меморија