Ja pocituvav Tanja Carovska mozda i najvekje od site pejacki u Mk ali posle glupiov status skroz promeniv mislenje, ja smetav za popametna so posiroki pogledi od ostanatite so ogled na toa sto prosetala niz svet se zdruzila so jaki svetski faci a ona ustvari kao sekoj prosecen nepismen makjedonec od Austrelija razmislja, jezivo. Ne i go osporuem muzickiot uspeh jasno e deka postignala mnogu ali statusov i e dno realno..
Од твој крај е чупето. + автор е. Нормално тука малце знаат, ама затоа ширум светот е далеку позната по најдобри интерпретации, што реално сем Симон и неколку на прсти да се избројат постигнале таков успех.
Шефот на кабинетот на Гога Дрога, откако Тамара доби 53 поени од телевоутинг и падна на осмо место Не знам до дрогата на Гога или кокаинот на Павле е, ама нешто е
Лелеее можат ли попатетични да бидат бе, страшно Дај не ги споделувајте више, стварно не се вредни... @John Snow каков дует Џони, со кој Швеѓанец?
По мене и едните и другите се небањати. Да бидеш активен подржувач на која било од овие две партии во Македонија треба да си го оставил интелектот во контењер.
Дечки, знам дека сите се изнервиравме затоа што бевме на прво, второ место, а по телевоутингот паднавме на осмо, ама дали стварно мислите дека дијаспората ни е крива? Мислите дека ако они гласаа, ќе победевме? Максимум едно место погоре да бевме, немаме ние 10 милиони дијаспора. Исто и јас мислам дека поголем дел од дијаспората не ни гледал Евровизија отколку што ја бојкотирал Северна, не се замараат луѓето со вакви фестивалчиња. За бојкотирачите немам коментар, добро е што не ми излезе некој таков на Фејсбук Ова. Се прави толкава тензија со читањето на првите гласови (што јас дури помислив дека тие се од публиката), па секоја земја се јавува, даваат 12ки, земјиве се радуваат, целиот процес трае скоро еден час, за на крај водителите да ги изрецитираат гласовите од публиката за пет минути и некој одеднаш да добие 250 поени Не велам дека гласањето е погрешно, всушност е 50-50, но овој начин на соопштување на резултатите е многу анти-климактичен. Дали сериозно спореди гласање на избори со гласање на фестивалче? За другото немам коментар, одлични бевме, и не верував дека ќе победиме (освен за еден краток момент, во еуфоријата ), но мислев дека ќе бидеме во топ 5. Сепак е огромен успех, досега најголем за нашата држава и тешко некој да го надмине.
Ја напнаа па овие со камери.5 мин не и дадоја малце приватност.Па и во кола дури. Детето враце и заспа...овие снимаат ли снимаат
Што има некој да ми кажува кого јас да почитувам и вреднувам во моите мисли и чувства. Мое право е. Вие сакате поддршка само затоа што сме од иста држава, е нема така, кај мене треба вистински да се заслужи. Кога не умеат да ме заведат со свој шарм и перформанси, не е мој проблем. Повторно употребуваш прво лице множина. Кој тоа блеснал на европската сцена, ти ли блескаш? Зошто се идентификуваш со други особи таму?
Секако дека е твое право дали ќе ја сакаш Тамара или не, но почитта дефинитивно ја заслужи. Не знам кој е твојот критериум за како да постапува човек за да го почитуваш, може во тие 3 минути требаше да стапне на Месечината, да ја обиколи Земјава три пати, да ги запре сите зла на светов, да се врати на сцена и да изведе неколку акробации па твоето височество да биде задоволно. Еве не знам.